Opublikowano 21 Stycznia 200917 l Mam zonka z wycieraczka tylnej szyby. W żaden sposób nie potrafie jej zmusić do dokładnego oczyszczania szyby. Zmieniałem samą wycieraczkę, pomogło na jakiś miesiąc. Samo ramie nie jest nigdzie uszkodzone czy oberwane. Panowie, czy w Waszych avantach też tak jest? Może ten typ "tak ma"?
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l hmmm a moze pióro jest słabo dociśniete do szyby i tutaj moze byc problem
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l u mnie tez słabo zbiera z tyłu ale ja mam delikatnie urwany zaczep i nie dociska do szyby idelanie
Opublikowano 22 Stycznia 200917 l hmmm u mnie zbiera dość dobrze. Gamling co jest dla Ciebie "dokładnym oczyszczeniem szyby"?
Opublikowano 22 Stycznia 200917 l Autor Na szybie mamy pasy, tam gdzie wycieraczka dociska lepiej jest czysto, ale nie zbiera na całej swojej długości.
Opublikowano 22 Stycznia 200917 l mnie słabiej zbiera na środku (pasek ok 2 cm) ale po paru przetarciach wycieraczka znika
Opublikowano 22 Stycznia 200917 l mnie słabiej zbiera na środku (pasek ok 2 cm) ale po paru przetarciach wycieraczka znika u mnie to samo tylko bardziej na górze
Opublikowano 24 Stycznia 200917 l u mnie tez zostaje pasek po środku szerokości 2 cm moze to jakas wada fabryczna :gwizdanie:
Opublikowano 24 Stycznia 200917 l u mnie tez zostaje pasek po środku szerokości 2 cm moze to jakas wada fabryczna :gwizdanie: heheh chyba norma z tym paskiem
Opublikowano 25 Stycznia 200917 l moja audiczka tez ma ten problem ze gora nie zbiera. Poza tym mam jeszcze jeden wiekszy... jak chce spryskac tylna szybe to plyn cieknie mi do srodka. Rozebralem silniczek i tam jest wada, peknieta a nawet ukruszona miedziana rureczka i moze pomozecie rada czy da sie ta pierdolke naprawiac czy trzeba wymienic caly silniczek???
Opublikowano 8 Lutego 200917 l Autor Szczerze to nie wiem Jak kupujesz wycieraczkę w ASO to wymieniają od razu gratis
Opublikowano 8 Lutego 200917 l witam po pierwsze to wina docisku tej wycieraczki a do tego trzeba ręcznie podoginać samo pióro i bedzie cacy pozdro na mojej dało rade ..