MariooPL Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam Mam mocną różnice między Ledami i nie wiem czy to wina tego jednego numeru. Mówiono mi że nie powinno być widać różnicy a Lewa 24s świeci na biało a Prawa 25s wchodzi w żółty. Wrzucam fotke poglądową. Czy będzie to wina tej różnicy czy może to być sterownik od Ledów czy jeszcze coś innego ? Pozdrawiam.
Love-AUDI Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 A są naklejki z oznaczeniami oryginalne ? Możliwe że przeklejane bo nie powinno być różnicy pomiedzy jedną cyferką , albo lama kturaś rozklejana i poskladana z kilku
KINIAM Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Powinny być takie same oznaczenia a inne dane na nalepkach się pokrywają ? Kto jest producentem ?. Ewidentnie inna barwa i wątpię aby to była wina sterownika.
MariooPL Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Wszystko wygląda na oryginalne, reszta oznaczeń sie zgadza. Wiec możliwe ze ktoś sam pasek LED wymienił jeśli tak można. Zostaje chyba szukać innej 24S i porównać bo jednak ten biały podoba mi sie bardziej
Rekomendowane odpowiedzi