Norbas Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Robi robote. To mowisz, ze sobie biegi w kierze odrazu wyrezales ??
Frond Side Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 18 godzin temu, Norbas napisał: Robi robote. To mowisz, ze sobie biegi w kierze odrazu wyrezales ?? Wypatrzył bystrzak jeden szczerze to sam sie zorientowałem dobiera jak przyszła ale jest plan na sciecie, bicepsy i wymiana chromu to się ogarnie lopatki. No chyba że multimape na tym ogarnę ?
Frond Side Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Gałka zmiany biegów S-line Wymiana gałki + mieszek Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Frond Side 2
wielik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jak oceniasz jakoś tej galy ? Kupiłem taką za ponad 100 i dla mnie to tandeta. .
Frond Side Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2020 8 godzin temu, wielik napisał: Jak oceniasz jakoś tej galy ? Kupiłem taką za ponad 100 i dla mnie to tandeta. . Samo wykonanie nie powala, napewno lepiej leży w dłoni i sprawia wrażenie krótszej od mojej poprzedniej. Zobaczę jak szybko zacznie się "niszczyć".
Frond Side Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2020 Szybkie pytanko, vfiz wyświetla cat temp czy kojarzy ktoś z którego czujnika jest odczyt ? 1
Rekomendowane odpowiedzi