Kamil1997123 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Siemanko! Mam problem... Posiadam a4 z 2008 roku. Na panelu jest ADS i caly myk polega na tym, że pomimo mojego klikania na strzałki , to żaden z trybów się nie świeci. To znaczy że to nie działa? Czy jak mam to rozumieć ? Jestem zielony w tych sprawach,dlatego pytam. Pozdrawiam :-)
simon__75 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 ADS dokładany ? Seryjny ? Wiecej info.....
mlody5 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 W moim A4 2008r S-line po zmianie trybu z auto na dynamic np. odpowiedni przycisk jest podświetlony i różnica w charakterystyce auta jest wyczuwalna ciężej działa kierownica itp.
GrzegorzSi Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 2 godziny temu, mlody5 napisał: W moim A4 2008r S-line po zmianie trybu z auto na dynamic np. odpowiedni przycisk jest podświetlony i różnica w charakterystyce auta jest wyczuwalna ciężej działa kierownica itp. Potwierdzam tak jest,nawet jest chyba inny dźwięk silnika przy dynamiku i trzyma wyższe obroty silnika
Rekomendowane odpowiedzi