Aniol 0 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Witam. Chciałbym zwiększyć moc mojego samochodu i nie wiem gdzie i za ile moge to zrobic. Nic przy nim jeszcze nie robiłem. Jak zeszło z taśmy tak jest do dziś. Pozdrawiam Anioł Link to comment Share on other sites More sharing options...
jas 0 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Aniol_sc, v-teck krakow chip i 180km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniol 0 Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 A gdzie dokladnie jest v-teck ?? I jakie to są koszty ? Bo ja jeszcze sie w tym temacie w ogóle nie orientuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 JUŻ PRAWIE WPADŁEM W SZAU :twisted: :twisted: używaj opcji "szukaj" :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniol 0 Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Brynia to ze mam jechac do v-techa to juz wiem bo mi "kazalas" ale chodzi mi o jakies filtry i innego tymp rzeczy. ale ok juz nie wazne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 v-techa to juz wiem bo mi "kazalas jak bedziesz jechał to upewnij sie ze jest właściciel bo inaczej bedziesz niemile zaskoczony ...........................tak jak ja , totalna porażka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniol 0 Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Ice a co sie stało w v-techu bo nie wiem o co chodzi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ice a co sie stało w v-techu bo nie wiem o co chodzi ?? totalna zlewka klienta , za hamownie 5 minut zapłaciłem 200zł i powiedzieli mi ze mam przepływomierz od diesla ( sprawdziłem odrazu mam orginał no i wyszło ze ma 230 km zamiast 318 to tyle , wybieram sie do VTG i jak sie okaze ze mnie oszukali to im zrobie niezła antyreklame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zdeniu Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 icemankoszalin, widze że wziąłeś sprawe do serca, cisnionko skoczylo :twisted: ale co zrobić takie sa fakty :frown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin j 0 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 icemankoszalin, widze że wziąłeś sprawe do serca, cisnionko skoczylo ale co zrobić takie sa fakty W sumie się mu nie dziwie, sam bym się wk*&&^ł jak by tak mnie przyjęli. Ale tak to czasem jest jak szefa nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ale co zrobić takie sa fakty ja ci pokaze fakty jak wróce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctv 1 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 do firmy na litere V szkoda jechac, lepiej ttc,compsport,masters Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 4 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 do firmy na litere V szkoda jechac nieprawda.. jakoś kupa ludzi jest z nich zadowolona więc chłopie nie mów.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctv 1 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 nieswiadomych Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Panowie, nie odbiegać od tematu i nie rozpoczynać mi tu kłótni, która firma jest lepsza. :exclaim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 takich tematów jest już tyle, że szkoda gadać...zamykam po raz II :exclaim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts