Guregoru Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Samochody w których jest silnik i te co mają pojemności mniej niż 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 chciałeś powiedziec 1.9 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Samochody w których jest silnik i te co mają pojemności mniej niż 1.8 bo cie jeszcze moje sto arabów objedzie i bedzie łyso na te poobijanie i na te w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Samochody dzieli się na Audi i reszte nocników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 chciałeś powiedziec 1.9 chyba A właśnie że 1.8 Samochody w których jest silnik i te co mają pojemności mniej niż 1.8 bo cie jeszcze moje sto arabów objedzie i bedzie łyso na te poobijanie i na te w dobrym stanie Tak a ciebie jak zawsze wszędzie pełno tylko na spocikach się nie odzywasz I nie bój nic moje 150 arabów jest odpowiednio wytresowane a nie tak jak twoje 100 leci gdzie popadnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekvip Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 tak naprawde auta dzielimy na niemieckie i te co zostawiaja kierowcy na zycie :> :> :> :> :> to jest naj.. ahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ragga co sie dzieje... jakis niewyrazny jestes dzielimy na kox, mega kox i burdel [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:59_________________________________________________moj to kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ragga [/b]co sie dzieje... jakis niewyrazny jestes :decayed Zapomniałem łyknąć Rutinoscorbin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi