biancooa4 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Witajcie Mam problem., chociaż auto jeździ i nie palą się żadne kontrolki. Przekręcam stacyjkę i słyszę 2 krótkie sygnały i trzeci nieco dłuższy i tak 3 razy w sumie 9 sygnałów dźwiękowych. Odpalę auto i znów słyszę to samo. Co to może być? Może ktoś się spotkał z czymś takim? Co zrobiłem? - doładowałem akumulator. Przed ładowaniem miał 13V po naładowaniu 13,5V - sprawdziłem poziomy oleju, płynu hamulcowego i chłodniczego. Audi A 4 B6 2.0 benzyna kombi Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez biancooa4
radekjez Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nagraj film i wyslij Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
junior555 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Piszczy Ci pewnie buzzer od lpg czyli jakieś przypomnienie o kontroli albo o serwisie. Wiec nie ma co szukać że coś się dzieje z autem tylko zrobić serwis gazu albo jechac do gazownika żeby to wyłaczył
biancooa4 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi. Podjadę do gazownika i dam znać czy pomogło.
biancooa4 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Podjechałem do gazownika i w dwie minuty usunął te dźwięki. Poprosiłem, żeby na zawsze usunął mi je. Nie potrzebuję przypomnienia o przeglądzie. Do każdego auta mam zeszycik w którym piszę datę przebieg i co było robione, wymieniane. Dziękuję za trafną diagnozę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi