Pilot1992 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam mam taki problem mianowicie pacjent a4b6 problem z tylnymi drzwiami po otworzeniu nie zapala sie światło w środku i lampki ostrzegawcze w lewych drzwiach byl ułamany przewod w wiazce idacej ze słupka do drzwi a co jest z prawymi kable całe . dodam ze jak otworze te drzwi to komputer pokazuje ze drzwi otwarte ale światło sie nie zapala ani lampki ostrzegawcze czego dalej szukac ?
lewiatan1989 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jeżeli kable idące od słupka do drzwi są w porządku, to podmieniłbym żarówki dla pewności, na spróbowanie z drzwi w których wszystko świeci.
Pilot1992 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Sprawdzałem kontrolka i nie ma prondu lecz dziś zauważyłem dziwne zjawisko a mianowicie jak zamykam i otwieram centralke na otworzinych drzwiach to mi lamka mrygnie a nawet na chwike sie zapali moze to byc tzw. Mikrostik uszkodzony miże jego trzeba było by przeczyszcić
KoWaL_89 Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Sprawdz wiązki kabli te które idą z drzwi do samochodu. Tam najczęściej pękają kable.
Rekomendowane odpowiedzi