kalash1990 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Witam. Niedawno zakupiłem A4 B5 Sedan w przedlifcie. Samochód ma założone z tyłu lampy-zamienniki. Chcę kupić używane oryginalne i wymienić. Sęk w tym, jak to zrobić. W lampach od B5, które chcę kupić jest czysty "pin" bez kabli. U mnie w zamiennikach podłączenie wygląda tak (tutaj lewa lampa): Prawa: Czy wystarczy podłączyć lampę od A4 do tej wtyczki? Da się ewentualnie ten kabel z wtyczką dalej wysunąć?
michcio28810 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 tak to jest fabryczna wtyczka do lampy.wystarczy wpiąć ją do ori wkładu.ta wiązka jest dosyć krótka ale trochę da się ją wyciągnąć.
kalash1990 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że da się tą wtyczkę trochę wysunąć, bo próbowałem teraz delikatnie i nie za bardzo chciała się ruszyć. Ewentualnie spróbować zdemontować "wykładzinę" przy bagażniku i może wtedy będzie lepszy dostęp? Edit: Mam jeszcze takie pytanko, czy ta "brewka" przy tej lampie na dole od A4 jest demontowalna? Mam na myśli to: Edytowane 2 Września 2017 przez kalash1990
kalash1990 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Edit Edytowane 2 Września 2017 przez kalash1990
Trzesio Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 tak, blendy bez problemu przełożysz
Rekomendowane odpowiedzi