kristofer21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam!!! Szukałem na forum ale nigdzie nie znalazłem szukam opisu kostki przy reflektorze z tyłu potrzebuje podłączyć trzecie światło stopu i nie wiem gdzie sie mam podpiąć Posiadam A4 95r Sedan proszę o pomoc dzięki!![br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 20:28_________________________________________________Ponawiam temat nikt takiego czegoś nie przerabiał w swoim samochodzie?????????????? * prosze stosować właściwy prefix [Musashi]
wojtekce Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 podłacz próbówkę i zobaczysz gdzie jest 12V po nacisnieciu na hamulec
kristofer21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzieki bynajmniej ty sie zlitowałeś i napisałeś
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 wyciagnij oprawke z zarówkami zobacz ktora zarowka sie zapala po nacisnieciu stop potem zobacz jaka sciezka idzie od niej do gniazda i jaki kabel ze wtyczki przychodzi w to miejsce i masz +12, a masa no to chyba sobie poradzisz
Rekomendowane odpowiedzi