pawelp1320 Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Witam, muszę wymienić przepływomierz gdyż auto trochę zamula i dodatkowo ma błąd nieusuwalny właśnie z przepływki. Pytanie moje polega na tym że u siebie mam przepływomierz Hitachi ( dokładniej na zdjęciu ) i nie mogę znaleźć używanego o takich samych numerach. Czy Hitachi z inną numeracja będą też dobre ( w dolnym numerze zamiast B mają C ) bo chyba Bosch nie będzie się nadawał?
k232 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Szukaj używanego oryginalnego z Hitachi, ja znalazłem. Nie wiem czym te literki się różnią ale jak masz B to musisz szukać przepływki z literą B. Bosch to jest zamiennik z najwyższej półki. Edytowane 7 Września 2017 przez k232
pawelp1320 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Opublikowano 10 Września 2017 Jutro pojadę z Vagiem bo znalazłem taki jak mam i się okaże co będzie.
pawelp1320 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Opublikowano 11 Września 2017 No i jest dobrze pojechałem, akurat facet miał jeden taki jak mi potrzeba, po założeniu podpieliśmy vaga i po wykasowaniu błędów jest brak błędów w pojeździe . Miał dużo innych przeplywek ale musiałbym zmieniać kostkę.
Rekomendowane odpowiedzi