MuaMua Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Witam serdecznie! Kontrolka od AirBag cały czas mi się świeciła (od kiedy kupiłem auto ok. 6msc temu) - po podłączeniu VAG'a pokazywało błąd poduszki kierowcy - po wykasowaniu wracał. Jako, że mam drugą kierownicę sprawną to przełożyłem ją (kierownica taka sama, niemultmedialna). Po wykasowaniu wszystkich błędów AirBag cały czas mruga. Odłączałem akumulator, zrobiłem parę km i VAG nie pokazuje żadnego błędu, a mimo to lampka mruga co jest irytujące. Jaka może być tego przyczyna? Czytałem o jakichś stykach w liczniku, ale które to? Chciałbym wykluczyć błąd ,,software'owy" zanim zaczne grzebać fizczynie pozdrawiam! ps. Audi A4 B5 Wycinek z Vaga: Controller: 8D0 959 655 L Component: Airbag 7 Audi 0503 Coding: 00106 Shop #: WSC 06325 VCID: 3FF1C0FF2E65 Edytowane 10 Września 2017 przez MuaMua
marcin_franz Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Sprawdzałeś błędy w liczniku i sterowniku silnika?
pieciajek Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Masz 99 lifta z 2X poduszka + napinacze wersja sedan??? Jeśli tak to raczej drugi sterownik bo się procki w nich odklejały i głupoty się robiły właśnie. Wgranie softa od nowa może pomoże na jakiś czas a może na 2 dni i bedzie to samo.
MuaMua Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Mam B5 z 1998, 2x poduszka i napinacze. Ile wymiana takiego sterownika i czy zrobie sam?
Rekomendowane odpowiedzi