Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana drewna - co polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :hi:

Przyszło mi dzisiaj do głowy żeby wymienić "drewno" w mojej :a4fan: tylko pytanie na co wymienić żeby pasowało do beżowej skóry? I drugie pytanie..., z listwami problemu nie bedzie a co zrobic z drewnem, które znajduje się koło gałki zmiany biegów, koło włącznika świateł awaryjnych no i co z popielniczką bo tez ma te wstawki :confused4:

Niżej fotka jak to teraz wyglada.

08958468c578c192.jpg

Wszelkie sugestie mile widziane, linki do aukcji itp :hi:

Opublikowano

ja to bym chciał drewno a mam carbonopodobne :). Ale tak to jest jak się coś ma dłużej to się nudzi :D. A co do listew to są na allegro - bynajmniej kiedyś widziałem, nie listwy tylko naklejki różnego rodzaju - carbon , drewno itd ale nie za bardzo to wyglada

Opublikowano
  • Autor

ja to bym chciał drewno a mam carbonopodobne :).

To może zamiana :naughty:

A co do listew to są na allegro - bynajmniej kiedyś widziałem, nie listwy tylko naklejki różnego rodzaju - carbon , drewno itd ale nie za bardzo to wyglada

Nie nie, naklejek nie chce, chciałbym wymienic na jakieś fajne listwy :good:

Opublikowano

wiesz jak wyglądają te carbonowe? Po za tym ja mam przed liftem i listwy pewno pasują ale co z pulpitem klimy, skrzymi biegów :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pokaz jakąs fotke jesli masz, albo linka gdzie będą.

Opublikowano

foty nie mam , a nie chce mi sie iść teraz do auta robić, poczekaj popatrze na allegro może znajde[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 15:05_________________________________________________patrz tu są okleiny

http://www.allegro.pl/item535657742_okleina_kokpitu_audi_a4_10_2000_climatronic.html

ja mam originalne listwy, qwygladaja mniejwiecej jak carbon

Opublikowano
  • Autor

Okleiny :no: nie chce mi sie bawić w klejenie a i efekt pewnie mizerny :confused4:

Myslałem o czymś w tym stylu tylko pasującym do B5.

http://moto.allegro.pl/item533542393_audi_a4_8e0_listwy_aluminium_galka_biegow.html#gallery

Opublikowano

no okleiny agrotuning. szukaj na allegro listw, moze cos trafisz, czasem sprzedaja całe zestawy, kiedys sam szukalem drewna, ale zrezygnowałem

Opublikowano

Krata Burberry :kox::D

p1280215ff1.jpg

w800.png

...a tak na serio .. jakby to były aluminiowe listwy to można by je wypolerować i "wyszczotkować" :naughty:

..a z plastikiem ..może pomalować na jakiś sympatyczny kolor ? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

o kufa jaka kratka :shocked::polew:

...a tak na serio .. jakby to były aluminiowe listwy to można by je wypolerować i "wyszczotkować" :naughty:

..a z plastikiem ..może pomalować na jakiś sympatyczny kolor ? :wink4:

Pomalować? :mysli: Robił to juz ktos na forum może?

Opublikowano

Pomalować? :mysli: Robił to juz ktos na forum może?

Nowak się przymierzał do malowania na fortepianową czerń :naughty:

Opublikowano

Wreszcie się zdecydowałeś na wywalenie drewna :good: Ja bym na Twoim miejscu poszedł w carbon albo aluminium. Powiedz mi jeszcze gdzie masz tą beżową skórę :mysli:

Opublikowano

To i ja się podpinam do tematu :decayed: Też się ostro zastanawiam nad tym drewienkiem...

Przede wszystkim na początku zależy mi na wywaleniu tej środkowej ozdoby w okolicach radia, jeśli ktoś chce się zamienić czarna na drewno (ciemne) przedlift z climatroniciem to śmiało pisać :wink4:nex chcesz środek? :gwizdanie: Ty chyba masz czarną centralną do tego niby carbonu :wink4:

A tak na marginesie ta krata co Ragga pokazał jest koxik :kox: Jak coś takiego zrobić? :kox:

Opublikowano

A tak na marginesie ta krata co Ragga pokazał jest koxik :kox: Jak coś takiego zrobić? :kox:

Trochę materiału, krawcowa i rezasz :naughty:

Opublikowano

ee tam materiał... Tu trzeba coś z połyskiem :mysli: Może jakaś taka okleina potem to bezbarwnym... :decayed: carbonów nie chcę, fajnie by było gdyby to było "inne" :kox: taka krata, byłaby koxik :kox::polew:

Opublikowano
  • Autor

Powiedz mi jeszcze gdzie masz tą beżową skórę :mysli:

Czepiasz sie :tongue4: Ciemno szara skóra :cool1:

Opublikowano

ee tam materiał... Tu trzeba coś z połyskiem :mysli: Może jakaś taka okleina potem to bezbarwnym... :decayed: carbonów nie chcę, fajnie by było gdyby to było "inne" :kox: taka krata, byłaby koxik :kox::polew:

W takim razie cerata z kuchennego stołu :polew: A tak poważnie to pozostaje Ci okleina.

Powiedz mi jeszcze gdzie masz tą beżową skórę :mysli:

Czepiasz sie :tongue4: Ciemno szara skóra :cool1:

Nie czepiam się :tongue4: Ale napisałeś beż i zobacz co ragga wkleił :polew:

Opublikowano

carbonów nie chcę, fajnie by było gdyby to było "inne

Policz ile osób na forum ma ori carbon z RS4 ? :decayed::D

I nie mów , że to nie jest "inne" :naughty:

Opublikowano

Policz ile osób na forum ma ori carbon z RS4 ? :decayed::D

I nie mów , że to nie jest "inne" :naughty:

Jak dla mnie to carbon każdy może mieć :tongue4: I średnio mi się widzi u mnie... A przede wszystkim są zbyt drogie :decayed::wink4:

W takim razie cerata z kuchennego stołu :polew: A tak poważnie to pozostaje Ci okleina.

No okleina... jak będę miał więcej wolnego czasu to w coś się pobawię. Tylko przydałaby mi się jakaś jedna wolna listwa dekoracyjna :mysli:

Fajna okleina, potem to bezbarwnym i może być ciekawie :mysli:

Opublikowano

Carbon z napisem :quattro: w osce.. :tongue4: