Jasko21 Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Witam posiadam audi a4 b5 1.8t po rzerobkach silnik anb ostatnio została zmieniona wiązka razem z sterownikiem na 7.5 sada również 7.5 szeroko pasmowa pierwszy Soft wygenerować mi 250 hp ale powyżej 5000 RPM BOOST SPADA DO 0.6-0.7 bara a tak to 1.3-1.4 bara mam doładowania i zawór n75 cały czas jest otwarty na 100% i chłop które to stroi twierdzi że jest nieszczęsny albo mechanicznie jest uszkodzony nie mam starego sterownika oraz Soft żeby od nowa zacząć wgral co wgral a auto nie jedzie powyżej 5000 RPM I TURBO zaczęło głównie gwizdac jest hybryda k0.3 i nie wiem co jest nie tak czy wina mapy czy naprawdę mechanicznie ale wszystko było sprawdzone kilku krotnie proszę o jakaś pomoc pozdrawiam
Łukasz13 Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Ogarnij troche to co napisałęś bo nic z tego nie mozna zrozumieć, napisz skad jesteś, ogarnij logi dynamiczne, zmień tunera, jak soft moze wygenerwać 250 km jak doładowanie spada do 0,6 bara? troche to nie trzyma się kupy.
Rekomendowane odpowiedzi