SiMsOneQ Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Witam, po dłuższych poszukiwaniach udało mi się znaleźć egzemplarz, który w 90% spełniał moje oczekiwania odnośnie wyposażenia itd. AUDI B7 1.8T Quattro z 2005 roku, na liczniku przy zakupie 173319 tyś, auto na felgach 18'' firmy Aluett. wyposażanie po rozkodowaniu numeru VIN: 1X1 – napęd na cztery koła4UE – AIRBAG kierowcy i pasażera z przodu6XD – zewnętrzne lusterka: sterowane elektrycznie, podgrzewane6TS – prawe lusterko wsteczne: N0K, duże pole widzenia6XD – lusterko wewnętrzne, przyciemniane automatycznie1LT – hamulce tarczowe, przód 312x25mm1KP – hamulce tarczowe, tył 255x12mmJ1U – akumulator 450a (95 ah)1BA – standardowe zawieszenie / amortyzatory5MU – aluminiowe wstawki dekoracyjne3S1 - relingi dachowe aluminium7X1 – czujniki parkowania, tył4R4 – elektryczne szyby, przód oraz tył4KC – Wszystkie szyby atermiczne, zieloneG0L – 6-biegowa skrzynia manualnaPX4 – Xenon Plus8X1 – spryskiwacze reflektorów8K9 – włącznik światła do jazdy dziennej z automatyczną aktywacją reflektorów i Coming Living Home8Q5 – poziomowanie reflektorów, automatyczne, dynamiczne z zakrętach obwodu światła AFSQQ1 – dodatkowe oświetlenie we wnętrzuN0K – skórzana tapicerkaQ1D – przednie fotele sportowePSV – podgrzewane fotele przednie3L3 – fotele przednie z regulacją wysokości7P1 – regulacja lędźwiowa w przednich fotelach3NZ – tylna kanapa niedzielona, oparcie dzielone1N1 – wspomaganie kierownicy2ZQ – skórzana, wielofunkcyjna kierownica z AIRBAG9Q4 – wyświetlacz wielofunkcyjny / komputer pokładowy z kontrolą wyboru7Q2 – system nawigacji satelitarnej RSN-E7A2 – zmieniarka płyt CD9VD – Aktywne głośnikiPT5 – Bluetooth9ZF – system głośnomówiący2K1 – wzmacniane zderzaki4K4 – centralny zamek sterowany radiowo zdalnie obsługiwany z wewnątrz i oddzielne otwieranie bagażnika ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Auto po zakupie oczywiście dostało pakiet "startowy" . Elementy które zostały wymienione: - Rozrząd (Pasek Dayco, pompa wody SKF + ORI napinacze), - Rolka paska wielorowkowego + pasek Dayco, - Filtry: oleju, powietrza, paliwa – Knecht, - Motul 5W40 8100 X-Cess, - Podszybie + osłona akumulatora, - Sonda Lambda – przed katalizatorem z firmy Bosch - Tłumik środkowy firmy IMASAF + ORI tłumik końcowy prawy oraz ORI tłumik końcowy lewy ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Plany: - końcówki ULTER 90 - program - oświetlenie wnętrza LED - ORI felgi 18'' - SWAP hamulców na 320mm - spolszczenie RSNE oraz nowe mapy z 2017 roku / dzięki H4mm3R Chętnie wysłucham waszych sugestii odnośnie planów ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Poniżej zdjęcia krótko po zakupie. Edytowane 20 Września 2017 przez SiMsOneQ
TurboKrk18 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Kot Szkoda ze Kombi i brak s line zewnetrznego
Czaki89 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Fajna bogata wersja. Faktycznie szkoda że brak zewnętrznego S-lina. Można by było na nim się skupić i na dobry początek wrzucić lotkę i listwy drzwiowe. Kombi jak najbardziej na 5.
cysiek18 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Gratulacje zakupu. Furka fajna, no i z quattro Powodzenia w modzeniu.Tylko gdzie ramki klubowe Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
SiMsOneQ Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Dodaje zdjęcia odświeżonego wnętrza, skóra wyczyszczona Colourlock Stron, środek najpierw APC Nielsena, następnie Poorboy Natural Look. Efekt zadowalający w 90% - niestety pogoda nie dopisuje ostatnimi dniami.. W między czasie założyłem nowe wycieraczki, Bosch-a oddałem i wybrałem VALEO SILENCIO X-TRM VM302 - pasują idealnie, wcześniej jednak musiałem się uporać z zatartym mechanizmem wycieraczek, teraz chodzi lepiej niż z salonu. Wymieniłem także filtr kabinowy węglowy, obecnie Bosch R3271. Edytowane 23 Września 2017 przez SiMsOneQ
Gramcio Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Piękna sztuka szukam od dłuższego czasu takiej tylko w kolorze czarnym. Jeżeli mogę zapytać to ile za nią dałeś?
SiMsOneQ Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Godzinę temu, Gramcio napisał: Piękna sztuka szukam od dłuższego czasu takiej tylko w kolorze czarnym. Jeżeli mogę zapytać to ile za nią dałeś? Nieco ponad 30k, szukałem też najlepiej czarnej, ale wszystkie, które widziałem okazały się wypicowanymi do sprzedaży samochodami z długą historią szkód
Rekomendowane odpowiedzi