TheBesci4k Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Witam Czy można przerzucić troche rzeczy z a6 c5 do a4 b5 ? Czy wszystko pasuje i nie ma problemu z montażem ? Chodzi mi o takie pierdoły wnętrza typu klamki bądź podłokietnik itp.. Jeżeli podobny temat już był to proszę o link jakiś jak się uda Wam coś znaleźć. Odrazu też chciałem się ze wszystkimi przywitać jako świeży kierowca oraz młody pasjonat i nowy forumowicz. Pozdrawiam klubowiczów ? Edytowane 21 Września 2017 przez TheBesci4k
Banan Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 niestety zawiodę Ciebie mało co będzie pasować , albo praktycznie nic
Hezen Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Licznik podejdzie ale trzeba rezać wiązkę + wsad licznika albo wymienić pływak paliwa.No i jeszcze kierownica będzie chyba pasować?Wysłane z OP3T
Banan Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Kolega pytał o plastiki [emoji6] Tak kierownica pasuje , taśma airbag , gałka wybieraka automatu , trochę elektryki jest podobnej ( przekaźniki itd. ) ,lusterko wewnętrzne Mam obydwa auta i w obydwu trochę grzebałem [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi