Rafi1969 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Witam Wszystkich, Zakupiłem prawie rok temu Audi A4 B5 z instalacją gazową Stag. Mam jednak problem ponieważ jest bardzo "byle jak" zamontowana. W szczególności mam problem ja w tytule z listwą, która praktycznie leży na kolektorze ssącym i go przeciera. Są już bardzo widoczne miejsca jej obcierania. Czy mógłby mi ktoś podesłać zdjęcia lub szczegółowy opis jak ma to u siebie. Za pomoc bardzo dziękuję.
Rafi1969 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Opublikowano 24 Września 2017 Witam Wszystkich, Czy to Forum ktoś odwiedza czy to jest pic na wodę?????
Gifix Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Ktoś na pewno odwiedza, lecz jak widać nie znalazł się jeszcze nikt kto miał by coś do napisania co okaże Ci się pomocne, bo po co pisać nie potrzebne posty. No, ale wracając do twojego problemu, zapewne to go nie rozwiąże, ale w moim wypadku listwa wtryskowa jest bardzo profesjonalnie zamontowana za pomocą opasek zaciskowych do rury układu chłodzenia, biegnącej nad kolektorem ssącym i sztywno na niej spoczywa.
Rafi1969 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Witam, Dzięki, że napisałeś. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcie abym mógł "skopiować" to do siebie? Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz!
Gifix Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 https://drive.google.com/open?id=0B0gxkCSe0oBIZ2lnZ3RlSTctUWM Ciężko było mi zrobić zdjęcie jak dokładnie idzie ta opaska, ale wydaje mi się że widać jak zaczepia się o tą rurę pod listwą wtryskową.
Rafi1969 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Wielkie dzięki przydadzą się te zdjęcia. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi