Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Co wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ori = oryginał

Opublikowano

Sorry ze sie tak spytam bo dla was zapewne to sa lamerskie pytanie ale mówiac ORI macie na mysli firme produkujaca alufele czy chodzi o orginalne :D

http://moto.allegro.pl/item530401225_audi_a4_a6_alu_alufelgi_kola_opony_17_idealne.html a co myslicie to jzu komplet fakt uzywka ale niestety nie mam zbyt duzo kasy na te bajery :)

Nic specjalnego. Ja mam inną propozycję:

http://moto.allegro.pl/item537689851_felgi_audi_a8_stan_bdb_opony_225_35r19_okazja.html

Nowak_zg sprzedaje w bardzo dobrym stanie. Może Ci się cena wydawać wysoka ale masz za to 19" i już z oponami. Ja bym na Twoim miejscu się zastanowił nad tymi alu.

Z kad po nich poznajesz ze sa git tzn.ze beda dobre chodzi mi o jakos ? przeciez jak na 19 i jeszcze z oponami to taniooo fakt ze uzywane ?

Według mnie te felki sa zbyt przebajerzone :)

Te 19" co sprzedaje to MAM8. Kilka osób ma takie, jeździ na nich i sobie je chwali :wink4: Także wierz mi, jakość mają :good:

Opublikowano

te 19' widziałem ma żywo i polecam bo nie są zniszczone.

Pisz do Nowak_zg na PW a na bank się dogadacie

Opublikowano

ja bym był za jakąs ładną 18 z wzoru audi.

Podobają mi się albo takie jak ja mam albo takie jak ma Cuber.

Opublikowano

ja bym był za jakąs ładną 18 z wzoru audi.

Podobają mi się albo takie jak ja mam albo takie jak ma Cuber.

S5, RS4, R8, RS6 no i te powykręcane pięcioramienne :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki bede jeszcze myslał :D

Opublikowano

Z linków co podałeś to wzór nr 2, ale co do ich jakości to bym miał wielkie zastrzeżenia. Radzę zainwestować większą kasę i iść w ORI

Opublikowano

Jedne z najładniejszych felg jakie wypuściło audi :good: RS6 sam się na nie napalam ale zonka by mnie poczaskała jak bym wydał na nie sianko :kox:

Ja mam takie na sprzedaż http://moto.allegro.pl/item532541382_audi_a3_8p0_vw_golf_5_17_5x112.html cena podobna, jakby co to pisz na PW. Fegi są oczywiście ori, Miały poodzierane ranty ale były jeszcze raz pomalowane i teraz są praktycznie nowe :) Jak je sprzedam to kupuje RS6 :kox:

Opublikowano

Jedne z najładniejszych felg jakie wypuściło audi :good: RS6 sam się na nie napalam ale zonka by mnie poczaskała jak bym wydał na nie sianko :kox:

Ja mam takie na sprzedaż http://moto.allegro.pl/item532541382_audi_a3_8p0_vw_golf_5_17_5x112.html cena podobna, jakby co to pisz na PW. Fegi są oczywiście ori, Miały poodzierane ranty ale były jeszcze raz pomalowane i teraz są praktycznie nowe :) Jak je sprzedam to kupuje RS6 :kox:

Nie bój się żony tylko kupuj RS6 :wink4: Powiedz jej że Twojej drugiej kobiecie (Audi) też musisz cos kupić :tongue4:

Opublikowano

I tak twierdzi ze kocham bardziej nasze auta niz ją :naughty: A4 jest praktycznie jej i powiedziała ze jej się te felgi które teraz są podobają, a jak mam juz zmienić na takie które ja chce czyli RS6 to mam zrobić tak zebym nie musiał dokładać siana :rolleyes: i gadaj tu z kobietą :tongue4::polew:

Opublikowano

to AUDI , nie ta AUDI TY mały Pedofilu... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

I tak twierdzi ze kocham bardziej nasze auta niz ją :naughty: A4 jest praktycznie jej i powiedziała ze jej się te felgi które teraz są podobają, a jak mam juz zmienić na takie które ja chce czyli RS6 to mam zrobić tak zebym nie musiał dokładać siana :rolleyes: i gadaj tu z kobietą :tongue4::polew:

Nie tylko Ty słyszysz że auto jest ważniejsze :tongue4:

Opublikowano

Nie tylko Ty słyszysz że auto jest ważniejsze :tongue4:

Już widzę ten wzrok jak mówię, że idę do garażu tylko olej sprawdzić...

Opublikowano
Opublikowano

nic nie będzie obcierać. Ja bym wybrał jakieś niepolerowane.

Rozmiar opon 235/40/18.

Firma... ja polecam Michelin ale nie są tanie

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Spodobały mi się fele które zapodał martinez80 tzn.pierwszy wzór niestety felgi u tego samego sprzedawcy sa już droższe http://moto.allegro.pl/item536439029_felgi_aluminiowe_17_audi_vw_5x112_super_wzor_hit.html#gallery to te ale pewnie jest to zwiazene ze skokiem euro w góre.A teraz moje pytanie: czy wiecie moze w jakim zakresie powinno byc Et (od ilu do ilu) dla b7?

Opublikowano

nic nie będzie obcierać. Ja bym wybrał jakieś niepolerowane.

Rozmiar opon 235/40/18.

Firma... ja polecam Michelin ale nie są tanie

Gdzies przeczytałem (nie wiem czy ty sam o tym nie pisales) ze przy ostrym skrecaniu kierownicą gdzies tam ociera opona....

Ps. Dlaczego polecasz nie polerowane?

Ps. Gdzie kupiles twoje fele?

Opublikowano

mi podobaja sie jakies 5-ramienne 17 lub 18 cali proste eleganckie bez zdziwiania

Opublikowano

tak tak, ale jest to związane nie z wiekością felgi a minimalnie złym ET. Ja mam ET45 bodajże i przy pełnym skręcie leciutko obciera o wewnętrzną strone nadkola. Myśle że ET44 lub ET43 by wystarczyło i nic by nie obcierało.

Felgi kupiłem na allegro, nie są ori.

Nie że polecam nie polerowane. Napisałem że ja bym wybrał niepolerowane. Po prostu bardziej mi się podobają i bardziej przypominają ori. :) :)

Damianekcj nie ma sensu kupować 17''. Nie będzie to jakoś super wyglądać. Naprawde lepiej kupić 18''.

O komfort sie nie martw. Ja też miałem duże opory przed 18'' a teraz jestem bardzo, bardzo zadowolony z wyboru.

Bałem się też czy się nie pokrzywią... Zrobiłem na nich w lecie ok. 18000km i nic się nie dzieje.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

siemian wiesz rozmawiałem z kilkoma osobami i naprawde szczerze odradzaja mi powyzej 17" mówia ze to wpływa negatywnie na komort jazdy ciezej się skreca no i cała zawiecha bardziej dostaje w dupe . Czyli do 43-44 Et powinno byc dobre nie powinno byc zadnych problemów tak ? :)