waldi1960 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Witam. Mam problem z anteną. P o rozkręceniu od dołu ukazało się coś takiego . To chyba jest wzmacniacz antenowy, chyba walnięty bo radio nie wybiera wszystkich stacji a na tych które znajdzie słabo odbiera. Mam pytanie: jaką antenę kupić bo na Allegro są jakieś Raku 2 i Roka. Na Allegro są słabe zdjęcia i trudno mi dokładnie określić. Może ktoś to już "przećwiczył" i podpowie mi którą antenę kupić. I jeszcze jedno: anteny na allegro mają wbudowany wzmacniacz i jedną końcówkę a do tego wznacniacza dochodzą dwie.....co w takim razie z drugą, po co ona jest? Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam. 1
marian1983 Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 W dniu 26.09.2017 o 18:10, waldi1960 napisał: Witam. Mam problem z anteną. P o rozkręceniu od dołu ukazało się coś takiego . To chyba jest wzmacniacz antenowy, chyba walnięty bo radio nie wybiera wszystkich stacji a na tych które znajdzie słabo odbiera. Mam pytanie: jaką antenę kupić bo na Allegro są jakieś Raku 2 i Roka. Na Allegro są słabe zdjęcia i trudno mi dokładnie określić. Może ktoś to już "przećwiczył" i podpowie mi którą antenę kupić. I jeszcze jedno: anteny na allegro mają wbudowany wzmacniacz i jedną końcówkę a do tego wznacniacza dochodzą dwie.....co w takim razie z drugą, po co ona jest? Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam.
marian1983 Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 Gdzie kupie taki wzmacniacz może ktoś mi pomoże
Rekomendowane odpowiedzi