Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No to wybieram wzor rs6 lub rs8 sam juz nie wiem ,wie ktos jaka jest jakosc tych chinskih podrobek? acha i na 19 stkach to autko zwolni i predkosc maks zmaleje ale czy duzo? bo komfort jazdy napewno O to się nie martw bo tego praktycznie nie odczujesz aż tak bardzo. Napewno będzie bardziej twardo. A w chinoli się nie pchaj, zwłaszcza przy takim rozmiarze. A te RS8 to co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipy Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 rs 8 to ten wzor http://www.vw-wheels.co.uk/images/gallery/full/409.jpg mialem takie wczesniej w a6, wiec troche mi sie przejadly ale chyba sa do dzis najlepsze wacham sie jescze czy 18 cali czy 19 bo 18 nastki mialem i bylo spoko ale nie wiem czy 19 to juz duza roznica martwi mnie ze profil opony spada do 35 wiec znow twardo i pod kraweznik z tym wzorem nie podjade ,bo opona nie ochroni rantu tego wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mi się wydaje że 18-stki będą lepsze (praktyczniejsze) i na naszych drogach dłużej posłużą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 rs 8 to ten wzor http://www.vw-wheels.co.uk/images/gallery/full/409.jpg Nie ma czegos takiego jak RS8..., jest S8 To co pokazałes to jest strasznie oklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 rs 8 to ten wzor http://www.vw-wheels.co.uk/images/gallery/full/409.jpg Nie ma czegos takiego jak RS8..., jest S8 To co pokazałes to jest strasznie oklepane Zgadza się, to jest S8. Dlatego się zdziwiłem ze napisał RS8. A co do oklepania to mój ulubiony wzór i dla mnie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 RS6 Niby takie zwykłe ale mają to coś w sobie ze kopara opada jak się widzi autko na tych kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 RS6 Niby takie zwykłe ale mają to coś w sobie ze kopara opada jak się widzi autko na tych kołach Są masywne a jednocześnie delikatne i to robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a mnie się osobiście felgi tego typu w ogóle nie podobają. To już bardziej mi się podoba stary wzór s6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 siemian te które masz w podpisie są niegłupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a mnie się osobiście felgi tego typu w ogóle nie podobają Ja bym sobie zakupił zwykłe stalówki + kołpaki które bym zmieniał co miesiąc na nowy wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a mnie się osobiście felgi tego typu w ogóle nie podobają Ja bym sobie zakupił zwykłe stalówki + kołpaki które bym zmieniał co miesiąc na nowy wzór Dokłądnie, a zamiast audi kupić poloneza, malucha, duzego fiata i będzie mozna mówić ze ma się stajnie samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 siemian te które masz w podpisie są niegłupie RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Dla RS4 tez RESPECT ale osobiście RS6 podobają mi sie bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 siemian te które masz w podpisie są niegłupie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipy Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Uwaga ostateczna decyzja te: http://cgi.ebay.co.uk/18-RS4-Nouvolari-BlackStyle-Alloy-Wheels-Tyres_W0QQitemZ200299589397QQihZ010QQcategoryZ9888QQtcZphotoQQcmdZViewItem czy te http://cgi.ebay.co.uk/18-RS6-Style-Alloy-Wheels-Tyres-Audi-A3-A4-A6-A8_W0QQitemZ350154159485QQihZ022QQcategoryZ9888QQtcZphotoQQcmdZViewItem jak to jest mozliwe ze za 400 funtow mam felgi z oponami gdzie same opony w polsce kosztuja 460 zeta za sztuke ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 jak to jest mozliwe ze za 400 funtow mam felgi z oponami gdzie same opony w polsce kosztuja 460 zeta za sztuke ???? Bo to jest Polska tu wszystko jest możliwe A co do felusiów to mi się podobają bardziej pierwsze. (przyzwyczaiłem się do takiego wzoru) a poza tym sprawiają wrażenie że są wykonane z lepszego jakościowo materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 z tych dwóch bym brał bez zastanowienia felgi nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ciężka sprawa bo oba wzory są ciekawe. A jaki masz kolor samochodu ? Bo malik miał w swoim czarnym Avancie B6 właśnie Nuvolari i wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 zdecydowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ze wszystkich wzorów jakie tu widziałem to tylko rs4 takie jak u Siemiana... Cała reszta :thumbdown: a z tych ostatnich jak już tak bardzo musisz to wzór nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi