Dominoz Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Witam wszystkich. Dzisiaj odebrałem auto z detailingu. Co zrobione...: pełne umycie karoserii, dwuetapowa polerka i powłoka ceramiczna. Do tego wypranie całego środka i oczywiście czyszczenie kokpitu. Dodatkowo wymiana listew drzwi na sline. Polecam zakład G-Cars mający siedzibę w Poznaniu- ulica Obornicka 263. Oto zdjęcia (jedno dla porównania- przed i po):
lukirks83 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 ile kasują za 2 etapową polerkę??
Dominoz Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 U mnie ze wszystkim wyszło 900 zł- w tym 50 zł za zmianę listew.
lukirks83 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 jak za tę kwotę to naprawdę ładna robota
Dominoz Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 4 minuty temu, lukirks83 napisał: jak za tę kwotę to naprawdę ładna robota Młody chłopak robił- mega pasję ma. I naprawdę robi drogie auta z tego, co widziałem... Warto takich wspierać, więc będę go polecał
lukirks83 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 4 minuty temu, Dominoz napisał: Młody chłopak robił- mega pasję ma. I naprawdę robi drogie auta z tego, co widziałem... Warto takich wspierać, więc będę go polecał sama polerka dwu etapowa u mnie w mieście coś ok 1000 zł a Ty masz powłokę do tego. Ja na razie uczę się na starych elementach i tez mnie to wciągnęło
krystianeos Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Ja robie jeszcze taniej zewnatrz: czyszczenie i zabezpieczanie felg i opon, korekta lakieru wraz z zabezpieczeniem.. wewnatrz: sprzątanie całego srodka, pranie foteli, czyszczenie i zabezpieczanie plastikow, czyszczenie szyb. Koszt za wszystko 750zl
Rekomendowane odpowiedzi