Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] E32 B5 E38 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym zaprezentowac wam moje poprzednie 3 (niestety nie wszystkie bo nie mam fotek reszty) autka :D

na samym poczatku byl Fiat Regata sedanik z 1983 rok :D diesel power ;) niestety brak fotek na aktualnym kompie :(

nastepnie Nissan Primera P10 2.0 D 1994 rok rowniez sedanik :) srebrna strzala na 14" alu czarne szybki + jakies audio ;) fajne oszczedne autko polecam :D

kolejne cztery kolka to BMW E32 z silniczkiem 3.0 V8 w manualu z 1994 roku :) alu 17" , xenonik i male audio jak zawsze ;) strumienica i jakis stozek :) gdy ją kupowalem to ... a zreszta zobaczcie sami ;) pierwsze foto :D pozniej juz bylo tylko lepiej ;)

dsc00402ut8sl1.th.jpg

na tej focie w oddali nastepny zakup ;)

image2cq5.th.jpg

a tu przed sprzedaza :P

image105uq1.th.jpg

nastepnie juz calkowicie seryjny i taki zostal do konca Passat B5 TDI :) 1997 rok , 90 KM , klimatyzacja , pelna elektryka i styka :)

p1010937su0.th.jpg

pozniej znow BMW lecz E38 1995 rok 4.0 V8 automat , alu 16" , xenon , przyciemnione szybki itd :)

20080901582we7.th.jpg

20080919628xw8.th.jpg

a teraz nastala kolej na :audi::a4fan: 1.9 TDI AFN AVANT i poki co jezdzi mi sie super :D pozdrawiam :hi:

Opublikowano

a mocy troche nie brakuje teraz bo z tego co widze to w tej ostatniej bmce troche było :naughty:

Opublikowano

Mocy pewnie mniej, ale chociaż auto paliwa nie zużywa :tongue4:

Opublikowano

hm :) mocy zdecydowanie mniej ale nie zawsze czlowiek wykorzystywal wszystkie konie aczkowiek sie zdarzalo :evil: buma przy spokojniej jezdzie 110 - 130 palila 13 - 15 takze teraz sie ciesze z elastycznosci i spalania :audi::rolleyes: pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Zmiana z E38 na A4 jak dla mnie jest zupełnie niezrozumiała :D to tak jakby się z motoru na rower przesiąść :cool1:

Opublikowano

a skad takie porownanie ? :) pojezdzij troche E38 to zobaczysz ze roznica tylko w mocy i praktycznie nic poza tym ... wykonanie obu aut w srodku solidne a ze potrzebuje kombi to zmiana tylko na + :gwizdanie: pozdrawiam :hi: gorzej jakby sie cos sypnelo w bumie ...

Opublikowano

jeszcze jeszcze jedna róznica... w portfelu i w baku :gwizdanie:

Opublikowano

hehe :) no tak zgadza sie :gwizdanie:

Opublikowano

no może na 4.0 w benzynie ciężko naciułać dukatów, ale moim zdaniem 730 lub 735 można spokojnie utrzymać.

jaarek_dpl E38 zrobiłem bardzo dużo kilometrów zarówno 740 (4.4) i 740d - moim zdaniem nie ma porównania do A4.

A4 jest w tej samej klasie co BMW3

Opublikowano

740 , 735 , 730 to wszystko V8 i uwierz mi ze pala tyle samo :) bo mialem i 3.0 i 4.0 V-ke :) zalezy na co patrzec w porownaniu , wiadomo mniejsza itd ale utrzymanie niebo a ziemia a nie od dzis wiemy iz jest kryzys :wallbash: i musiala ode mnie odejsc :embarrassed: a mi poprostu juz nie bylo potrzebne takie auto a ze trafila sie okazja :) pozdrawiam :hi: