dieselmaniac Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam mój problem polega na tym ze podczas jazdy ilość spalanego paliwa pokazuje prawidłowo.Jednak nie zawsze ale dość czesto gdy stoję na światłach,ilość spalanego paliwa na wolnych obrotach zamiast pokazywać 1.1l lub mniej to potrafi pokazać od17l do 35l i nie wiem od czego zacząć gdzie wsadzić ręce aby sie dowiedzieć na ten temat czegoś czy inni tez tak maja czy może moja bryka ma takie wybryki
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Wszystko działa jak nalezy, Fis pokazuje spalanie z ostatnich ( nie pamietam dokładnie ) kilkunastu metrów czyli jak podjeźdzasz w korku to pokazuje spalanie z momentu np. jak ruszyłeś a wiadomo ze wtedy spalanie jest największe :gwizdanie:
dieselmaniac Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dzieki za dobra wiadomosc juz pozoli zaczynalem sie obawiac ze to bedzie cos powaznego.teraz jak bede jezdzil zwroce na to uwage
ilo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tak potwierdzam u mnie jest tak samo, a tak wogóle ten temat już był
Rekomendowane odpowiedzi