\baker35 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Witam , poszukuje uszczelniaczy pompowtrysków do silnika BRD , z tego co mi wiadomo to są tam tylko dwa uszczelniacze , zamówiłem komplet Elring 690.170 i coś tego za dużo w opakowaniu , 3 oringi plus śruba regulacyjna , nich mi ktoś wyśle linka jak to ma wyglądać . Pozdrawim .
Marcin Kaszyński Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Dokładnie takie jest zestaw naprawczy. Jak możesz poszukaj dobrze jeśli chodzi o cenę. Ja jestem po takiej wymianie i płaciłem za komplet Erlinga około 90 zł za wtrysk. Komplet zawierał 3 oringi, śrubę regulującą oraz grzybek popychajacy pompowtrysk.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
\baker35 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 No i ja dokładnie tyle samo zapłaciłem , już myślałem że to nie to . To wszystko trzeba wymienić ? tą śrubę regulacyjną też czy może zostać stara ? bo pewnie po wkręceniu nowej trzeba regulować ? Dzięki za info .
moniuh Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 lepiej chyba nowa dać i dobrze wszystko ustawić. pamiętaj o komplecie (8 śrub) do ppd, bo są jednorazowe..
\baker35 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 wszystko jest zakupione dzięki za info.
Rekomendowane odpowiedzi