kaldziu Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 mam A4 1.6 lampka na wyświetlacza komputera o wyglądzie kółko w środku km/h a z lewego boku jedynka lub prawego dwójka . co to jest do czego służy ? Można ją włączać i wyłączać jeżeli chodzi o tę funkcje [ Komentarz dodany przez: wojtas-audi: 05-03-2007, 23:19 ] Nazywaj porzadnie tematy !!
Gość spedyt Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Mógłbyś zrobić zdjęcie bo coś nie kojażę takiej lampki u mnie
Gość Iceman Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Mógłbyś zrobić zdjęcie bo coś nie kojażę takiej lampki u mnie ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara :biggrin:
Gość spedyt Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara O nie próbowałem zaraz sprawdzę
mrog Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 możliwe, że to lampka od przekroczonej prędkości, można ustawić sobie prędkość graniczną (według własnego uznania), jeśli którą przekroczymy jestesmy o tym informowani.
adadur Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 możliwe, że to lampka od przekroczonej prędkości, można ustawić sobie prędkość graniczną (według własnego uznania), jeśli którą przekroczymy jestesmy o tym informowani. Dokładnie - dodam że sa dwa takie limity stąd 1 i 2
Gość Iceman Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 możliwe, że to lampka od przekroczonej prędkości, można ustawić sobie prędkość graniczną (według własnego uznania), jeśli którą przekroczymy jestesmy o tym informowani. Dokładnie - dodam że sa dwa takie limity stąd 1 i 2 te limity się ustawia czy są fabrycznie ustaione
Gość Iceman Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 tu macie opisane :Obrazek Obrazek zmień temat proszę ! no wszystko jasne dzieki :biggrin:
Gość spedyt Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara Niestety nie ta opcja u mnie :redface:
Gość Iceman Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara Niestety nie ta opcja u mnie :redface: przykro mi
kaldziu Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 dzięki wielkie za pomoc dokładnie o to mi chodziło
pre_pl Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no to jak wsio wiadomo, to zamykam - temat za Ciebie zmieniłem (postaraj się następnym razem)
Rekomendowane odpowiedzi