kaldziu 0 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 mam A4 1.6 lampka na wyświetlacza komputera o wyglądzie kółko w środku km/h a z lewego boku jedynka lub prawego dwójka . co to jest do czego służy ? Można ją włączać i wyłączać jeżeli chodzi o tę funkcje [ Komentarz dodany przez: wojtas-audi: 05-03-2007, 23:19 ] Nazywaj porzadnie tematy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Mógłbyś zrobić zdjęcie bo coś nie kojażę takiej lampki u mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Mógłbyś zrobić zdjęcie bo coś nie kojażę takiej lampki u mnie ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara O nie próbowałem zaraz sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrog 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 możliwe, że to lampka od przekroczonej prędkości, można ustawić sobie prędkość graniczną (według własnego uznania), jeśli którą przekroczymy jestesmy o tym informowani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 13 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 możliwe, że to lampka od przekroczonej prędkości, można ustawić sobie prędkość graniczną (według własnego uznania), jeśli którą przekroczymy jestesmy o tym informowani. Dokładnie - dodam że sa dwa takie limity stąd 1 i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 możliwe, że to lampka od przekroczonej prędkości, można ustawić sobie prędkość graniczną (według własnego uznania), jeśli którą przekroczymy jestesmy o tym informowani. Dokładnie - dodam że sa dwa takie limity stąd 1 i 2 te limity się ustawia czy są fabrycznie ustaione Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 tu macie opisane : zmień temat proszę ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 tu macie opisane :Obrazek Obrazek zmień temat proszę ! no wszystko jasne dzieki :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara Niestety nie ta opcja u mnie :redface: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ta lamka wystepuje na wyswietlaczu w czasie testu jak nacisniesz lewy przycisk zegara Niestety nie ta opcja u mnie :redface: przykro mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaldziu 0 Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 dzięki wielkie za pomoc dokładnie o to mi chodziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 no to jak wsio wiadomo, to zamykam - temat za Ciebie zmieniłem (postaraj się następnym razem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts