patricoo Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Cześć Dzisiaj zapaliła mi się taka oto ikonka Niestety musiałem zgasić auto i po 15 jak je zapaliłem ikonka się nie zapaliła już. Wieczorem pojechałem przegonić auto. Jechałem na 4 biegu 2800 obrotów przez 18 min. Moje pytanie wypalił się dpf ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piotrsob1 Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 W dniu 16.10.2017 o 22:30, patricoo napisał: Cześć Dzisiaj zapaliła mi się taka oto ikonka Niestety musiałem zgasić auto i po 15 jak je zapaliłem ikonka się nie zapaliła już. Wieczorem pojechałem przegonić auto. Jechałem na 4 biegu 2800 obrotów przez 18 min. Moje pytanie wypalił się dpf ? Jak na blacie się nie świeci nic na żółto czy czerwono to wszystko wróciło do normy Pytanie tylko czy ta choinka ze zdjęcia była spowodowana zbyt dużym zapełnieniem cegły sadzami , czy jakąś chwilową niesprawnością układu nadzorującego pracę DPF-a . Dla tego warto by podłączyć auto pod kompa i zobaczyć czy i ewentualnie jakie błędy się zapisały w sterowniku silnika
Recommended Posts