Andrzejb5.1.8T Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzień dobry. Znalazłem sprężyne która leżała na podłodze po prawej stronie pasażera. I czy ktoś wie od czego ona jest? VW b5 2003 1.8t awt Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrestling1000 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Raczej od fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejb5.1.8T Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Raczej od fotela Tylko ze wszystko działa w fotelu po tej stronie gdzie znalazłem... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromchit Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Od mechanizmu regulacji odcinka lędźwiowego. Tam są dwie takie sprężyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejb5.1.8T Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Od mechanizmu regulacji odcinka lędźwiowego. Tam są dwie takie sprężyny. O pacz tego nie sprawdzałem [emoji23] dzięki. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi