Hugo 381 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 to zbieramy te texty..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "Mysl logicznie" - Klaudia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "zamknij morde, zamknij morde" - wujek staszek-mistrz cietej bajery/riposty Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "Eeyy" by Lookier "naleśniki....KOMU!!!!!???" by blondi w ambasadorze "poproszę kawke...tylko wie Pani taką BIG" by Ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 " a pan co tak z tej miski je jak swinia" - obsluga sali " moja miska kwi kwi" - ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
wit.s 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "A ja kawka, papierosek, gaz i ... rozglądam się, a kolega gdzieś daleko z tyłu" - by poziek, 178 razy, jak w piątek opowiadał o ustawce z oniakiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "ale ja zamawialem duza cole" - iceman "ale to jest powiekszona cola w cenie malej" - ambasada "pani mu naleje w wazon" - ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 co do koni... "Murzyn musisz zrobic glebe, bo ta niunia stoji Ci jak kobyła" by ONO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Murzyn musisz zrobic glebe, bo ta niunia stoji Ci jak kobyła" mysle ze nie jest tak zle.Murzynek ma taka prace ze obnizenie jego furaka grozi uszkodzeniem podwozia :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ono 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 A ja kawka, papierosek, gaz i ... rozglądam się, a kolega gdzieś daleko z tyłu" - by poziek, 178 razy, jak w piątek opowiadał o ustawce z oniakiem Znam finał tej dyskusji , finał odbył sie na Katowickiej w drodze powrotnej , start rolowany : ono jechał na szóstce ? hmmm Co ty pier**lisz .... by poziek , hyhyhyhy myślałem że zejde :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAx 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 GDZIE ROSÓŁ :exclaim: :exclaim: by kelnerka z Ambasady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 knajpa goralska w Wisle text ono do kelnerki "chyba ma pani stanik rozpiety, aaa to ma tak byc" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ono 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Dobre było na tej gorze , wszyscy ustawili bryki i poszli na inną strone ogladać jak ładnie stoją I text : I co teraz tak będziemy sie smyrać po napletach ? hyhyhy by ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "chyba ma pani stanik rozpiety, aaa to ma tak byc" chyba nie byl trzezwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "pilem z nim cala noc i nawet nie wiedzialem, ze sam mu 2 ostrzezenia dalem" - piotr1602 "1602 - odmeldowac sie" by Zdeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAx 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 gdzies ok 3 nad ranem w niedziele "....za brak znajomości regulaminu" by sam nie wiem juz kto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 droga do wisly text na CB "fajne macie te samochody ale radia chu... bo tylko jeden kanal 19 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 wchodze na forum, patrze fajne smycze kupie sobie - a tu jeb ostrzezenie patrze dalej ramki - 2 ostrzezenie :/ Juz nawet balem sie spytac czy moge z Wami jechac do Wisly.... by Maly77maly Po usilnych prosbach w 2 dzien o intergracje grupek rozsianych po pietrach. M-Czy nie jest to przypadkiem "nie reagowanie na prosby moderatora"?? P-to co idziemy na forum i walniemy im po ostrzezeniu?? by Piotr1602&Murzyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 "za te dzisiejsze nalesniki jutro wrocimy w ilosci 80 osob" "to prosze wczesniej zadzwonic i zamowic" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 kelnerka na piątkowej imprezie ok 1-szej w nocy: " tutaj sa talerze !!!!! , proszę nie jeść z miski z sałatką..... " a jadło Nas wielu tą sałatkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ono 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Była bardzo nie przyjemna, i jej pojechałem ostro , nie będe pisał bo jeezuusie hyhyhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 akcja na grillu nie wiem kto ale : x : "a ty czym przyjechales " y : " A4" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Po jezdzie AJM -To chyba nie jest 110KM AFN?? :twisted: -Nie, 115KM AJM by Piotr&Murzyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 4 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Max " nigdy już kur... nie bede spał na takich wąskich łóżkach " Ja " dlaczego " Max " bo co chcialem dupe obrócic to jeb i leże na ziemi " albo rano śpie bo łeb bolał a Max wchodzi okno otwarte na oścież leże wiucha mi po plecach a ja do Maxa.. " te po co otworzyles to okno " Max " ja myslalem ze u was tak sie spi i to lubisz " Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIUNIAA4 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 dla wtajemniczonych siedzimy w nocy po imprezie sobotniej na kanapach na pierwszym pietrze, rozmowa dwoch kolegow: - rany jaka Ty masz fajna skorke - nie nie wierze - wez sie przytul do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinks 1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 1 Ja stoję w kolejce do recepcji[rozdzielanie pokoi] jakaś kobieta do mojej żony "a ty dziecko zgóbiłaś się" 2 w piątek na imprezie ok 24 znów do mojej żonki patrząc na moją córke "śliczną ma pani siostrzyczke" Widziałem dowód mojej żonki i nie jest nieletnia :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rex 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Jak dla mnie, absolutnym klasykiem tego zlotu musi być: GDZIE ROSÓŁ !!?? Niunia, prosze Cię, niech ta historia zostanie między nami Dla kolegów z Wawy---> To co przytoczyła Niunia, to texty Białego do mojej skromnej osoby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zdeniu Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 no to NIUNIAA4 chyba MAXow przywaliła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianus 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 dla wtajemniczonychsiedzimy w nocy po imprezie sobotniej na kanapach na pierwszym pietrze, rozmowa dwoch kolegow: - rany jaka Ty masz fajna skorke - nie nie wierze - wez sie przytul do mnie - rany jaką Ty masz zajebistą skórkę To było do rexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioo 0 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Siedzimy sobie w pokoju z Maxem i Talibkiem i Max wychodzi za potrzebą do kibelka A Talib na to do Max: Że w życiu ważne są tylko chwile Max: To prawda Talib: Nawet ta :exclaim: przynajmniej jesteś pewien że ci coś wychodzi!! :biggrin: :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts