Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Czy ktoś posiada opis złączy przy drzwiach kierowcy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Potrzebuje opisu złączy znajdujących się przy drzwiach kierowcy, pod bezpiecznikami. Wymieniam alarm i chyba poprzedni monter coś namieszał i to zdrowo.

Pozdrawiam

MILY[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 23:47_________________________________________________Konkretnie to interesuje mnie przewód zielono/żółty znajdujący się w złączu kolektorowym 11. Jest to podobno blokada silnika, tylko co konkretnie chciałbym wiedzieć. Mam go przeciąć ale najpierw chciałbym wiedzieć o to jest??

Opublikowano

To teraz ja sie zrewanżuję poszukaj na necie schematu instalacji elektrycznej jest tego w ciu... ja ściągnąłem i w zasadzie wszystko się zgadza pewnie że są zawsze jakieś odchyły (różne opcje wyposażenia) ale wszystkie ważne przewody (przynajmniej u mnie) się zgadzają

Opublikowano

Ja mam schemat z książki Sam Naprawiam, ale gdy masz kostkę i jakiś zacisk i chcesz zobaczyć od czego to jest to muszę przelecieć wszystkie schematy żeby tę kostkę znaleźć. W zasadzie musiałem szukać po swojemu i kolory nie bardzo mi się zgadzały ;( Dlatego chciałem porównać z kimś kto posiada owe opisy kostek (a nie schemty), najlepiej opis przewodów w kostkach, bo po schematach można się pogubić, który kabel jest który. A jak by miał ktoś opis która kostka i który port jest od czego by było łatwiej.

Opublikowano

No to się przechwaliłem z tym rewanżem bo przejrzałem schematy które mam na kompie i masz racje trzeba skakać od schematu do schematu :embarrassed:

Opublikowano

Hehe, jeszcze będziesz miał okazję.