tomek23 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam potrzebuje schemat rozrządu do silnika 1.9 pompowtryski(AVF) górne kólko blokuje sie trzpieniem blokujacym, a dolne? sa znaki na kole zamachowym? gdzie jest odnośnik ze znamku doonego koła? auto jest po zerwaniu paska... prosze o pomoc, sparawa pilna.... * brak prefixu [Musashi]
marewel Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dolny znak pokrywa sie jedynie ze znakiem na blokadzie.
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 0 Na kole zamachowym, widocznie w otworku (ciężko dojrzeć, ale jest)
rikardo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tu masz linka do aukcji z blokadami rozrządu. Znajduje się tam również zestaw do silników z pompo wtryskami gdzie jest blokada o której wspomniał marewel http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=522008625
Musashi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 potrzebne sa blokady, bez tego to druciarstwo prowadzace to nieprawidlowego ustawienia rozrzadu
tomek23 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 wczoraj nabyłem blokade, ale wcześniej ustawiłem rozrząd "po swojemu" i po przyłożeniu blokad wszystko idealnie nic nie poprawiałem, wiec nie tak dokońca są potrzbne blokady... czasami wystarczy troche sprytu
Rekomendowane odpowiedzi