Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] DVD Phonocar-odtwarzanie video

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, nie wszystkie pliki video sa odtwarzane na tym DVD, model VM015, wiem ze wiele osob uzywa go w polaczeniu z RNS-E. Moje pytanie, czym konwertowac pliki ktorych nie da sie odtworzyc, jaki program/kodek uzyc?

Opublikowano

Z opisu wynika że prawie wszystko wciąga

Odtwarzane formaty:

- DVD, DVD-R, DVD-RW, DIVX, XVID, MP3, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW, WMA, NTSC/PAL, OSD

jedynie nie odtwarza formatu rmvb, mkv i płyt DVD+, DVD+RW

Co do konwerterów to WinAvi Video Converter lub MyVideoConverter

Opublikowano

No wlasnie nie wiem czemu sie tak dzieje, bo filmy czy bajki dzialaja bez problemu, ale chcialem wrzucic kilka teledyskow i niby wszystkie w tym samym formacie, ale wiekszosc nie dziala - komunikat "unsupported video".[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:38_________________________________________________A jesli chodzi o plyty to na pewno nie w tym problem bo odtwarzam z Pendrive'a.

Opublikowano

No wlasnie najpierw wrzucalem na PENa zeby nie marnowac plyt i sprawdzic jak to bedzie wygladac, a okazywalo sie ze nie wyglada wogole... sprobuje choc nie wydaje mi sie zeby to moglo miec jakies znaczenie...

Opublikowano

Jednak nagranie tego samego na DVD nie pomoglo, ma ktos jakis pomysl?[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 12:57_________________________________________________To moze inaczej, wie ktos czym skonwertowac plik do MPEG-4 visual?

Opublikowano

Ale jaki plik "txt" :decayed: określ jaki plik zresztą podałem Ci konwertery tylko trzeba je ściągnąć i zainstalować.