carnivore1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam problem, nie wszystkie pliki video sa odtwarzane na tym DVD, model VM015, wiem ze wiele osob uzywa go w polaczeniu z RNS-E. Moje pytanie, czym konwertowac pliki ktorych nie da sie odtworzyc, jaki program/kodek uzyc?
chudineze Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Z opisu wynika że prawie wszystko wciąga Odtwarzane formaty:- DVD, DVD-R, DVD-RW, DIVX, XVID, MP3, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW, WMA, NTSC/PAL, OSD jedynie nie odtwarza formatu rmvb, mkv i płyt DVD+, DVD+RW Co do konwerterów to WinAvi Video Converter lub MyVideoConverter
carnivore1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 No wlasnie nie wiem czemu sie tak dzieje, bo filmy czy bajki dzialaja bez problemu, ale chcialem wrzucic kilka teledyskow i niby wszystkie w tym samym formacie, ale wiekszosc nie dziala - komunikat "unsupported video".[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:38_________________________________________________A jesli chodzi o plyty to na pewno nie w tym problem bo odtwarzam z Pendrive'a.
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 spróbuj te same pliki przerzucić na płytę
carnivore1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 No wlasnie najpierw wrzucalem na PENa zeby nie marnowac plyt i sprawdzic jak to bedzie wygladac, a okazywalo sie ze nie wyglada wogole... sprobuje choc nie wydaje mi sie zeby to moglo miec jakies znaczenie...
carnivore1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jednak nagranie tego samego na DVD nie pomoglo, ma ktos jakis pomysl?[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 12:57_________________________________________________To moze inaczej, wie ktos czym skonwertowac plik do MPEG-4 visual?
chudineze Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ale jaki plik "txt" określ jaki plik zresztą podałem Ci konwertery tylko trzeba je ściągnąć i zainstalować.
Rekomendowane odpowiedzi