Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taa, ja dojechałem oczywiście, ale o 17 już nikogo nie było, a wczesniej nie mogłem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no cóż, ale do zobaczenia w nowym roku i spokojnych świąt życzę wszystkim klubowiczom:)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 460 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No było było :) Jakies fotki chyba były robione z tego co pamiętam :cool1:

niestety jest na jednej, jak kradniesz choinkę... :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed::polew:

Całe szczeście ze masz avanta to sie zmieściła do Ciebie ;] :decayed:

Opublikowano

Siemka :)

Ja wymieklem - za zimno jak dla mnie :confused4:

A w ogole to kto smiga audikiem avant z antenka CB na daszku? poczatek blach to chyba 57. Fajny ma ten znaczek OOOO swiecacy zamontowany jako 3cie swiatlo stop :) :) powaznie, super to wyglada! nooo.. ujawnij sie.. :D dopiero co go widzialem przy EuropaCenter jak smigal w strone TPSA :notworthy:

Opublikowano

Fajny ma ten znaczek OOOO swiecacy zamontowany jako 3cie swiatlo stop :)

Byl kiedys na forum watek grupowego zamawiania takich znaczkow, poszukaj moze jeszcze cos takiego da sie kupic, bo to ktos chyba recznie robil :)

Opublikowano

mayhem a powiedz lepiej że nie odpalił :gwizdanie:

Opublikowano

tak, tak, wiem :) ale dzięki wielkie Maxym83 :hi: jednak wiesz - fotki to nie to samo. a 100 nie chodzi ulica.. teraz mogę powiedzieć że prawie warto :) prawie, bo przysypane śniegiem było i ciemno - chciałbym to zobaczyć w dzień, na żywo i na czysto :naughty:

czaja77 aaa.. kupa!! pali mi skubany jak złotko :) zlewę mam nie raz naprawdę porządną, jak się taki wiezie na parking figo fago i co to nie on, siada do swego wypasionego rangera ii... d*pa :polew: :polew: :polew: :polew:

a ja tam sobie na legalu, podbiegam z wywrotem na pupsko (obowiązkowo ;) ), potem jeszcze poślizg twarzą o machę przy czyszczeniu szyb i już tylko hop do środka i za 1wszym razem!! normalnie szok :blink:

Co prawda coś mi tam strasznie buczy przez 1wsze jakieś 2-3 sekundy (tak.. bzzzzyyy połączone z lekkim buuuu :gwizdanie:), ale potem chodzi już w sumie normalnie. Jednak zauważyłem ostatnio, ze przez parę chwil obrotomierz mi szaleje. Wchodzi na te powiedzmy po odpaleniu 1400 - 1500 obr i w sumie się tam trzyma. Ale po chwili, na sekundę, na mrugnięcie oka, podchodzi na ok 3000 i potem wraca na te 1400-1500. I tak parę razy, przez parę chwil i potem już wszystko super gra :blink: :blink:

Dziwnie.. :confused4:

Ale pali za 1wszym!! czaja77 giń heretyku!! :> :>

Opublikowano

:good: to że coś tam robi bzzzzzzzzzz :gwizdanie: to normalka .a z tymi obrotami wydaje mi się że przepustnica się kłania kolego. a tak apropo masz już opony zimowe? bo mam ładne 2szt chyba 15 używki GOODYEAR ULTRA GRIP na sprzedaż

Opublikowano

oo..? a co to tak bzyka w takim razie? :embarrassed:

przepustnica była robiona w wakacje. wiec powinno być ok..

raczej lambda coś tam burzy.. wyszło na vagu wtedy, że problemy ma :(

Ale to raczej nic pilnego - jak trochę pochodzi to normalnie wchodzi na te 900 i już tam zostaje na luzie - bez falowania.

oponek zimowych nie mam - drifty mi teraz wychodzą tak.. naturalnie ;)czaja77 da się na nich pośmigać? na ile sobie je cenisz? :)

a tymczasem dobranoc wszystkim - jutro do roboty.. :thumbdown:

Opublikowano

poszło na pw

Opublikowano
  • Autor

siemka :> wybiera sie ktoś do Bukowiny? :naughty:

Opublikowano

ja nie a co jedziesz? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ja nie a co jedziesz? :cool1:

:mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

mi się nie chce, :)

Opublikowano

Ja też nie zamierzam - daleko !!!

Na wiosnę robimy w Kaletce ? :kox:

Opublikowano

Właśnie daleko jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kaletka jak najbardziej, A Marku jak AFN?

Opublikowano

Kaletka pasuje bo blisko :) :>

Opublikowano

:good:

Opublikowano
  • Autor

:good:

ja też jestem za :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale w tym roku już tak nie :drunk:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:47_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

A Marku jak AFN?

dziś przejrzałem elekstrykę... i zmarzłem,

po za tym jak się schyliłem, to spodnie mi pękły na tyłku i już koorwa całkiem straciłem wenę :evil:

święta idą... trza chyba o tym pomyśleć :mysli: