Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Cześć :hi:

A ferie były to tak tam wiesz leciałoo :>

A teraz ta szkoła sie zaczeła :kwasny::wallbash:

Coraz więcej tego różu u nas :naughty:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 465,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Cześć Cześć :hi:

A ferie były to tak tam wiesz leciałoo :>

A teraz ta szkoła sie zaczeła :kwasny::wallbash:

Coraz więcej tego różu u nas :naughty:

no no no coraz więcej :good: :good: :good: czekamy na następnych :kox:

Opublikowano

oj czekamy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Grześ fajna fota w newbie :kox: masz więcej takich :>

Opublikowano

Grześ fajna fota w newbie :kox: masz więcej takich :>

:good:

Opublikowano
  • Autor

ładuj w top 3 :> :> :>

Opublikowano

ładuj w top 3 :> :> :>

:good:

Ale po 22 :polew:

Opublikowano

siemano chlopaki!

graty Zbychu za roz :good: :oklaski:

a co do sasiada... nie myslcie ze jestem jakims ttepym cwokiem, nie dalem sie sprowokowac ani znizyc do poziomu tego pieprzonego dziada, wczoraj wlasnie odwracajac sie na piecie z usmiechem go pozdrawialem:p ale dzis podjechalem sobie na komisariat na barcza, bo tak mnie ta sytuacja wkurwila ze jakos musialem zadzialac i wydawalo mi sie to najlepsza opcja(pierwszy raz bylem donosicielem :polew::naughty: ) niestety uswiadomiono mnie, ze mimo iz facet mial po okolo 30cm luzu z kazdej strony aby wyjechac to policjanci i tak mogliby mi odcholowac auto, gdyz jak to uzasadnili " jesli ktos nie jest w stanie o wlasnych mozliwosciach wyjechac, bo jest zastawiony, to policja moze odcholowac auto i wystawic mandat" - co moze prowadzic do absurdow, bo kazda lebiega, ktora ledwo co jezdzi, moze codziennie dzwonic na paly i prosic o odcholowanie innych aut, bo nie jest w stanie wyjechac ( taki oto nowy absurd odkrylem w naszym kraju :wallbash: )

co do sasiada to dzielnicowy wezwie go do siebie na "rozmowe dyscyplinujaca", moglem zlozyc pozew w sadzie o zniewazenie w miejscu publicznym z powodztwa cywilnego, ale musialbym na starcie 400pln wylozyc, takiej niby kaucji za ruszenie sprawy. i trzecia opcja to zalozyc mu sprawe o grozby na mieniu i osobie, ale to juz gruby temat. postanowilem wyluzowac i jedynie liczyc na to ze dzielnicowy typowi jakos do rozumu przemowi. ale... policjant z kryminalnego dzialu powiedzial mi juz potem prywatnie ze powinnienem typowi najnormalniej w swiecie, gdzies po ciemku przypierdolic :decayed: hehehe, nie no to odpuszcze, zobacze jak sie sytuacja rozwinie, poki co mam wlasnie taki zamysl jak doradzacie, full kulturka plus mega szydera no i bede sie staral sasiada spotkac na klatce jak bede wychodzil z psem na spacer,a moja amstaffka nei bardzo za nim przepada :gwizdanie: :cool1:

btw, ocencie jakiego mam mechanika zlotego w klewkach: w sobote za wymiane 2 lozysk, 2 tarcz, klockow, paska rozrzadu, napinacza, pompy wody, wymiane filtrow oleju i powietrza, plus wymiane oleju(wraz z 3litrami polsyntetyku), regulacja i odpowietrzeniem tylnych hamulców i skasowanie luzow zaworowych moj mechanior skasowal mnie na 320pln brutto (dostalem fakturke vat :kox: )

i jeszcze jedno btw czytalem dzis "motor" i "auto swiat" w motorze zapowiedzi nowych modeli audi, szczęka opada, kolana miekna, slina cieknie,a w motorze krotka notka o s4, marzenie, tylko skad wziac 273tys pln? :P

Opublikowano

no ten twój mechanik ma niezłe ceny.

co do sąsiada to odpóść sobie bo takiego starego grzyba i tak nic nie nauczysz.

Opublikowano

mechanior to Jacek Spychalski, w Klewkach za przejazdem kolejowym pierwsza w prawo, potem w lewo 30m i jego dom gdzie prowadzi warsztat. jak ktos bedzie potrzebowal cos w miare tanio zrobic to szczerze polecam, od 3 lat samochody u niego robie i nie narzekam (taka mini reklama, sorry, ale uczciwie, nic z tego nie mam :) )

Opublikowano

:gwizdanie:

Olsztyn różowieje co raz bardziej :decayed:

a taka tu pustynia była :gwizdanie:

Gratulacje Zbyszek - czekałem na Ciebie :good:

Opublikowano

witam panowie.ma może ktoś radyjko roi na sprzedaż<moja gamma miała przejść zabieg dorobienia wyjścia aux pod fale am ale procek w radyjku padł> :wallbash:

Opublikowano

eee... ma ktos z was szyberdacha do a4 b5 z rocznika 96? elektryczny..??

albo jakies dojscie do niego? kolege co chce go pchnac albo cos? kompletny raczej, bo z tego co wiem mojego juz nie da sie odratowac..

bo mi padl i caly do wymiany :(

Opublikowano

Gratki Zbyszek :oklaski:

teraz na spotach będziesz musiał być dłużej niż 45 min.

Opublikowano

Mam pytanie co wchodziło w skład pakietu oświetlenie ?? :)

Opublikowano

mayhem - ja mam elektryczny szyber z podsufitka itd, ale do renault 19 :gwizdanie:

jakby Ci sie nudzilo to zrob mega rezanie :decayed:

Opublikowano

siemka

:)

Opublikowano
:cool1:
Opublikowano
:hi: Wkońcu cewki wymienione :good::decayed:
Opublikowano

tyle czasu :naughty: