Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pier.... bedzie 30 stopni, palmy i dziewczyny w bikini beda roznosic drinki z parasolkami :decayed:

TRZEBA MIEĆ FANTAZJE

:)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie $pimy zwiedzamy ludziska :decayed:

Opublikowano

co tam?

Opublikowano

Jeżeli układ jest szczelny, nie ma totalnej zgnilizny w zapachu i sprężarka pracuje prawidłowo, to cały ambaras z układem klimy polega na dopełnieniu czynnika ( a prawie zawsze po zimie potrzeba dopełnić min. 50g.) i odgrzybieniu. :hi:

No fakt, nie ma żadnego odoru, także "po co przepłacać" :decayed:

Czyli co wjeżdzam jak na bazę, a może jakaś nazwa usługodawcy - czy to to samo co PKS (tylko priv)?

Opublikowano

Auto-Chłodnice S.C.

Kontakt

Olsztyn, ul. Towarowa 20 a, tel. 89 5320054 :)

Opublikowano

Auto-Chłodnice S.C.

Kontakt

Olsztyn, ul. Towarowa 20 a, tel. 89 5320054 :)

OK - wielkie dzięki :notworthy:

jutro dzwonię po szczegóły :>

Opublikowano
  • Autor

siemka ludziska :> :hi:

Opublikowano

siema

Opublikowano

Dziś wieczorem miał miejsce niecodzienny wyścig po ulicach Olsztyna dwóch strzał:

- srebrnej vs czarnej

Spore grupy olsztyniaków ustawiały się przy ulicach przejazdu dwóch strzał, w oniemieniu podziwiając najwyższy kunszt kierujących i wirtuozerię technicznych umiejętności...

tak, tak to ja i Grzesiek przypomnieliśmy Olsztynowi czasy Bublewicza i Chołowczyca testując nasze bryki, zwłaszcza nowe wtryski Grzesia... :decayed: :decayed: :decayed:

muszę przyznać z autopsji ( sam testowałem), że na samych wtryskach ASV dostał Grześ ze 20KM więcej... :kox: :kox: :kox::good:

Opublikowano

Dziś wieczorem miał miejsce niecodzienny wyścig po ulicach Olsztyna dwóch strzał:

- srebrnej vs czarnej

Spore grupy olsztyniaków ustawiały się przy ulicach przejazdu dwóch strzał, w oniemieniu podziwiając najwyższy kunszt kierujących i wirtuozerię technicznych umiejętności...

tak, tak to ja i Grzesiek przypomnieliśmy Olsztynowi czasy Bublewicza i Chołowczyca testując nasze bryki, zwłaszcza nowe wtryski Grzesia... :decayed: :decayed: :decayed:

muszę przyznać z autopsji ( sam testowałem), że na samych wtryskach ASV dostał Grześ ze 20KM więcej... :kox: :kox: :kox::good:

oj działo się działo :):decayed: :decayed:

Opublikowano

siemano

wow, to mamy pierwwsze rs4 w dieslu w warm-maz :kox: :oklaski: :decayed:

ja mam nadzieje, ze jutro mechanik juz w koncu wymontuje ten jeb### przewod i agroma jakos mnie poratuje, bo jak nie to :wallbash:

btw, przyciemnilem w tico szyby, teraz tylko ponownie alu wrzuce i rzeźnik jak ta lala, na klape z tylu pierdykne audi S1 i smigam:D

Opublikowano

?????????????????/

Opublikowano

A ja wczoraj widziałem jak latało RS4 z jakas beta :cool1: za***iście brzmi te V8 :gwizdanie:

Opublikowano

A ja wczoraj widziałem jak latało RS4 z jakas beta :cool1: za***iście brzmi te V8 :gwizdanie:

Ten paliwożłop brzmi jakby nie palił na jeden cylinder :polew:

Opublikowano

No to łądnie brzmi te V7 :decayed: nawet jak nie trzyma serii to i tak za***iście sie odpycha :)

Opublikowano

gdzie Ty Michal rs4 uswiadczyles u nas :slina:?

Opublikowano

Jezdzi taki koles z 30 lat bodajrze czarne albo jakis inny ciemny kolor NO 8 czy 9....... E lub F i leciał z jakas beta 330 E46 :evil:

Opublikowano

Jezdzi taki koles z 30 lat

to jak ta niby RS4 wygląda jak już jeździ 30 lat :blink: :?:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
:shocked: to jeszcze nie widzialem, zazdroszcze[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:48_________________________________________________taktus- dobre hehehehe