Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AHH 146 KM - 343 NM i to wszystko z 90 KM :notworthy:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 462,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

AHH 146 KM - 343 NM i to wszystko z 90 KM :notworthy:

A Ty dopóki swoim na hamownię nie wjedziesz,

będę twierdził, że masz mniej od Grześka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed::wink4::decayed:

Opublikowano

Pamiętam jak pierwsza hamownia stanęła na Rusi,

micek się hamował swoim ABC,

miał mieć 150KM, wyszło ledwo 143KM

oczywiście zdrowy klekot musi trzymać serię :decayed::good:

Opublikowano

może i racja. ja nie mówię, że trzyma serią ale racja warto by było sprawdzić

Opublikowano

ABC to N/A to czesto gesto maja mniej niz w papierach :decayed: Zreszta hamowac turbo benzyne czy diesla to musi byc hamowania obciażeniowa :good:

Opublikowano

Ja bym się cieszył gdyby uciekło mi tylko 7KM :D Pamiętam 2.8 które miało 139KM.

Byłem dziś na hamowni, coś frekwencja nie dopisała. Hamowali może ze trzy auta. Chłopaki siedzą i się nudzą ;)

Opublikowano

Chyba jak byłem później to było ciekawiej:) dwa wirusy w paskach zrobili na ~170km i 380 NM Jednego z 135km na 170, drugiego 155 na 177. Oba seria niby 130 miało być :gwizdanie: Chlopaki jak wrócili z jazdy próbnej to aż im się ręce trzęsły z wrażenia :naughty: swojego pierdzika zhamowałem również :decayed:(118 km opel corsa :cool1: )

Opublikowano

To tylko się cieszyć. Bo szkoda by było żeby chłopaki wrócili z Olsztyna na minusie. Jak ja byłem to siedzieliśmy z chłopakami na podjazdach. Co to za corsa ze 118KM :naughty: :?:

Opublikowano

:hi:

Siema jak tam zyjecie chłopaki po wczorajszym spocie w "Po Prostu" ?? :polew::decayed:

Mowiłem ze bedzie epickie melo :wink4: albo grubo albo wcale :cool1:

Aaa i nie wiem co tam wczoraj jedlismy ale było za***iste :cool1:

Opublikowano

Cześć wszystkim wczoraj było super he he ,Grzesiu jeszcze śpi ...,pozdrawiam Monika

Opublikowano

Ojjjj biedny Gzesiu :friends: ale ciepło wczoraj było jak wracalismy tak mi sie wydaje :naughty: albo byłem juz tak nagrzany :polew: :polew:

BTW Kurcze wracalismy wczoraj ta E-klasa ale tam z tyłu było mniej miejsca niz w tym AUDI 100 co jechalismy na starówke :thumbdown: taka niby e klasa :polew:

Opublikowano

wstałem

tragedia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ja też już wstałem tyle, że o 8.00

to co jedliśmy wczoraj było super :naughty: tyle, że tak jak Michał też nie pamiętam jak to się nazywało :)

Opublikowano

to co jedliśmy wczoraj było super :naughty: tyle, że tak jak Michał też nie pamiętam jak to się nazywało :)

No dobra szmaka była Kebab przy tym to bida z nedza :decayed: Karol było ciepło jak wracalismy czy mnie tak rozgrzało ?? :decayed:

Marek wstaw nasze za***iste zdjecie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siemeerrroooo!!

plejckowizna, czy jakos tak :decayed: ale bylo za***iste, chociaz dzis poranne sranie tez po tym bylo ostre, oj dupsko szczypalo :polew: :polew:

wstalem o 7.30, godzine sie ogarnialem, ale nawet zdazylem referat zrobic i juz o 10.00 bylem na uczelni :kox:

dzieki chlopaky, piwny spot to za***ista sprawa :good:

Skrzypek- a w Ostrodzie to w czwartki co tydzien dzialam, 27sklepow jest moich :naughty:

Opublikowano

UFF baniak bolał rano,

powoli dochodzę do siebie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ale Adrian pojechałes typowi po merawce na wstepie :polew: "eeee to tylko mercedes Audi lepsze " :evil:

Opublikowano
  • Autor

:bry:

ooo widzę że gruba impreza była :> tylko pozazdrościć :confused4: niestety nie mogłem wpaść bo miałem rodzinną imprezkę na pewno nie mniej zajebistą od klubowej :wink4:

za tydzień w sobotę idę na wesele więc na spot też nie będę w stanie zajechać, ale za to na kolejny choćby skały srały to przyjadę.

pozdro dla wszystkich :a4fan: :a4fan: :a4fan: