Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to w takim razie

Napier..... posty :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 466,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Nie wierz w amerykanskie konie :) w USA na K04 od rs6 niby wyciagaja po 650 kuca bez kucizny :polew: wierzysz w to :naughty: juz ni raz chlopaki udowadniali ze 700 amerykanskich a w PL wypluwało ok 600 :cool1:

Opublikowano

jeden grzyb czy 600 czy 700, jakbym mial 300km w b5 to bym sikal po nogach :decayed:

Opublikowano

i by hondy Cie tłukły :naughty::decayed:

Opublikowano

eeee tam, kiedys kupie hyabuze i wloze silnik z napedem na tylna os do tico i bede mial hiper sleepera :tongue4:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:33_________________________________________________yo yo yo Karlos

Opublikowano

jeden grzyb czy 600 czy 700, jakbym mial 300km w b5 to bym sikal po nogach :decayed:

:good:
Opublikowano

chociaz 300 kuca na olsztynskie warunki to duzo :)

Tylko nie ma co ukrywac audi to ciezka krowa ;( najtansze konie sa w redukcji masy i taka prawda :) ostatnio gadałem z chłopaczkiem co ma integre type-r jak mi pokazał dowod to myslałem ze jeb ne na cyce waga 1020 kg :shocked: silnik 1.8 190 kuca i seryjna szpera :gwizdanie:

Opublikowano
Opublikowano

fura mi sie wysrala bleeeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

z bwm 530 zrobił taki kur .. wiatrak ze masakra :naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:37_________________________________________________

fura mi sie wysrala bleeeeeeeeeeeeeee

:( co sie stało sie ??

Opublikowano

integra type-r, mmmm miodzio, fajny furacz i w dosc rzadki na drodze, ale chwalil sie ile to ma do sety? niskie 7s?[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:38_________________________________________________eeeeeeyyyyyy?????? co jest qwa Karolq?[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:38_________________________________________________dobra chlopaki, jebac to wszystko,, jebac audi, skoro kazdy z nas ma rozjebane auto to na spot zabiermy sie ticiem:D :good:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:39_________________________________________________i wlasnie Michal,opisz co sie stalo z Twoim w koncu? Pawel cos zawyrokowal?

Opublikowano

mowił ze jakies 7 na rezerwie i bez d*py na pokładzie :naughty:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:41_________________________________________________No niestety blok pekniety :confused4:

Opublikowano

ooo, kto tu zaglada, co tam balbina?

Opublikowano

szukam silnika 2.7 zeby koksu wiecej było :naughty:

Opublikowano

jak to kurwde blok pek w ktorym ? miejscu i jak moze blok peknac? :shocked:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:43_________________________________________________wsadz aeb i z banki

Opublikowano

żartowałem narazie nic nie wiem bo Pawełek nasz jest chory :confused4:

Opublikowano

no qwa lecę sobie na Złotej jakieś 1,5kmh przez śpiącego (wiadomo zawias i te sprawy) a tu nagle fura gaśnie!!! No i co? jakieś propozycje? Kur...a to delikatnie powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!