Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za klurwa pechowy dzien ja pier***e :kwasny: nie dosc ze musiałem jechac na pogrzeb do Iławy to jak wracałem za samborowem jakis debil najebany lezał na ulicy mało co na niego nie wjechałem pozniej ku***a jakies sarny stały j**ane suki na drodze to musiałem ostro hamowac :wallbash:

Myslałem ze to juz koniec j**anego dnia ale otoz nie to nie był koniec skonczył sie tak

OsSiA.jpg

taka laweta to c**j przy tym jak moje sreberko wyglądało dwa dni temu

xUIK0.jpg

:decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 464,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co za klurwa pechowy dzien ja pier***e :kwasny: nie dosc ze musiałem jechac na pogrzeb do Iławy to jak wracałem za samborowem jakis debil najebany lezał na ulicy mało co na niego nie wjechałem pozniej ku***a jakies sarny stały j**ane suki na drodze to musiałem ostro hamowac :wallbash:

Myslałem ze to juz koniec j**anego dnia ale otoz nie to nie był koniec skonczył sie tak

OsSiA.jpg

taka laweta to ch***j przy tym jak moje sreberko wyglądało dwa dni temu

xUIK0.jpg

:decayed:

Jakis granat w srodku wybuchl czy co? :P

Opublikowano

instalka się zapaliła przez moje niedbalstwo :kwasny:

Opublikowano

instalka się zapaliła przez moje niedbalstwo :kwasny:

To jak bardzo trzeba nie dbac zeby spalic instalke? :P

Chyba ze te polifty takie kiepskie :P

Opublikowano

jeden przewód od czujnika ciśnienia w klimie żle zapięty i takie kwiatki :decayed:

Ale źle nie było .,Sterownik klimy 100 pln wiązka 40 pln. zgrzewka piwa przy robocie i 2x 0,7 i blacha ciasta za robociznę :decayed:

Opublikowano

tylko ja pisze o tym na forum, a nie ktorzy nie napisza nic :> mogłbym to przemilczec i mowic ze fura smiga jak ta lala co nie

obdżekszyn :stop:

ja nie piszę nic, bo mój traktor ( tfu, tfu ) się nie psuje :decayed:

a przynajmniej nie raptownie :wink4:

:mysli:

chociaż ostatnio przy wymianie zawiasu z przodu zauważyłem urwany kawałeczek ostatniego dolnego zwoju sprężyny tył prawy,

a że wyciągałem tylne amory w AFN , więc na razie się nie palę do tej roboty, bo chcę mieć jeszcze piękne nie popękane boczki w swoim avancie :wink4::tongue4:

a na poważnie to zrobię to , tak samo jak tarcze ham. przód/tył już się szykują i koorva :evil: rozrząd też :good:

Opublikowano

rozrząd też

:kox: bolał mnie ten wydatek

Opublikowano

rozrząd też

mógłbyś podać cenę gratów i robocizny bom zainteresowany :wink4:

Opublikowano

1700 bodajże i masz 90 tys z bańki

Opublikowano

no, ale teraz to na spokojnie Cie objade :decayed:

telefonu nie odbierasz, kurde, nie wiedzialem ze dorobiles sie sekretarki;p

fura sie nie przejmuj, Pawel ogarnie temat i bedzie git, szczescie ze tego pijaka nie rozjechales, o ktorym napisales, bo wtedy to bys mial zmartwienie. a jesli dalej bedziesz myslal, co sie w audi zesralo, to przypomnij sobie temat naprawy hebli w tico i juz wtedy kazda awaria to lajcik sprajcik, slodkie buleczki :polew:

a maxym83 nie dygaj, Pawel ogarnie wszystko :good:

kur.. sory za fona ale był na łądowarce a pozniej wyciszony :confused4: no z tym pijakiem to ja pier.. daj spokoj dobrze ze z naprzeciwka nic nie jechalo bo bym mu po nogach przejechał :decayed: i by miał kulasy połamane

Władcy kopciuszkow prosze sie nie smiac :decayed:

Opublikowano

u mnie tez sie nie psuje raptownie :) ale wydatki caly czas jakies sa, np do zrobienia:

- rozrząd

- wymiana tarcz z przodu

- klocki i moze ze juz tarcze tył

- wymiana amorów i sprężyn tył

- tuleje tylnej belki

- czujnik i termostat

- opony zimowe na ta zime na szczescie tylko 2 :)

- prawdopodobnie plecionka z wieszakami tlumika

- i cos zaczyna stukac w zawiasie z prawej :P

tak wiec sie nogami nakryje jak sobie koszty podsumuje ;)

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_wymiana_rozrzadu_za_1600_zl_w_aso-t62963.0.html[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:55_________________________________________________

rozrząd też

mógłbyś podać cenę gratów i robocizny bom zainteresowany :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_wymiana_rozrzadu_za_1600_zl_w_aso-t62963.0.html :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :decayed:
Opublikowano

Wiem czemu te kopcichy sie nie psuja bo ich sie nie da upalac :naughty: :naughty:

Opublikowano

Wiem czemu te kopcichy sie nie psuja bo ich sie nie da upalac :naughty: :naughty:

:ssij::decayed:
Opublikowano

btw na wiosne w planach TIP + program :naughty: takze bedzie słitaśnie [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:59_________________________________________________

:ssij::decayed:

Patryczku to był taki zarcik sceniczny :punish:

ale laweciarza z ostrody miałem takiego aparata ze amsakra :polew: :polew: dobry typ był[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:00_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: oooo widze Elblązaki osiągneli 400 strone :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

co tam u was? :)

Opublikowano

luksio :decayed:

Opublikowano

Witam,

Pany i Panie piszcie coś bo Elbląg nas goni :wallbash::wink4:

[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 16:02_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=qjadCOciuWI&feature=related

Opublikowano

Melduje sie na pozycji spamer nr 1 :decayed::)