Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehhe :) na traktor zamien :P

a co do spotku piwnego - nie wiem jak to wyjdzie u mnie. Ojciec oznajmil ze 19ego ma imieniny i cos tam knuje.. wiec nie mam pojecia jak to sie ulozy.. :/

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 467 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szczeka opada jak sie popisy takich tjunerow czyta :shocked:

moze zajade do nich ticulcem:D i bedzie 0.800 V3 tri turbo i jakies 160km jak w vtec'u :kox:

Opublikowano

Adrian tu masz ten topic co Ci mowiełem AFN 260 koni :polew:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0

szok normalnie :shocked:

:polew: :polew: :polew:

Z racji istnienia internetu, a na tym internecie rozmaitych for motoryzacyjno-technicznych, do obiegu wkraczają pojęcia techniczne, kiedyś zarezerwowane inżynierom, technikom, mechanikom.

Do ludzi trafia wiele pojęć technicznych o których wiedzą tyle, że je słyszeli... :polew:

Takim nietrudno wcisnąć kit przez duże K.

Opublikowano

ja pojade do nich bo jak oni AFN na 260 zrobili to 1.8T na 500 na seryjnej turbawce i bez kucizny :decayed::evil:

Opublikowano

Pany tu nie ma co się śmiać!

Pełna tragedia!

A z drugiej strony zastanawiam się (mówiłem na spocie) jakim cudem ten koleś jeżdżąc "dłubnientym AFN na 260KM" nie popatrzył na licznik! Przecież po takich modach to powinien mieć jakieś 6-7s do 100km/h. - albo i lepiej!

Opublikowano

Adrian tu masz ten topic co Ci mowiełem AFN 260 koni :polew:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0

ja pierdykam :shocked:

to tacy goście istnieją na serio - i z jednej i z drugiej strony MASAKRA.

Opublikowano

Pany tu nie ma co się śmiać!

Pełna tragedia!

A z drugiej strony zastanawiam się (mówiłem na spocie) jakim cudem ten koleś jeżdżąc "dłubnientym AFN na 260KM" nie popatrzył na licznik! Przecież po takich modach to powinien mieć jakieś 6-7s do 100km/h. - albo i lepiej!

no bez kitu kumpla Cupra po pogramie robi niskie 6 do setki :decayed: to niby ten AFN 260 powinien łamac kark niutem na starcie :decayed:

Opublikowano

witam , pytanko do stałych bywalców -kiedy oponki letnie zakładacie ,czy już? czy jeszcze trzeba poczekac ,jak myslicie ? :mysli:

Opublikowano

ja czekam poki dziur nie polataja, czyli nigdy, hehe, tak serio to mam nadzieje ze na poczatku kwietnia

Opublikowano

ja tez na poczatku kwietnia :) :)

Opublikowano

tyle ze na poczatku kwietnia to juz kazdy bedzie chciał zmieniac i te kolejki sa dobijajace :wallbash:

Opublikowano

dlatego na zime trzeba miec 15' a na lato 19' :banan2::sesese:

Opublikowano

to nawet nie o to chodzi ze nie mam na alusach opon -bo mam ale i tak sie trza naczekac :thumbdown:

Opublikowano

to nie kumam, masz dwa komplety kol i sie umawiasz na zmienianie?

ja to jak bedzie ladna pogoda, lewarek klucz i heja samemu

Opublikowano

no co ty a wywazenie? poza tym zakładałem kluczem w zakładzie wiec pneumatycznie -wniosek po zimie nie odkrece samemu srubek :>

Opublikowano

no co ty a wywazenie? poza tym zakładałem kluczem w zakładzie wiec pneumatycznie -wniosek po zimie nie odkrece samemu srubek :>

O ile nie organizowałeś zawodów pt: Rzut moim kołem o ścianę,

to śmiało zakładaj już uprzednio wyważone koła :)

w zakładzie pneumatycznie to odkręcają i wstępnie przykręcają koła, chodzi o czas, przecież na zewnątrz w kolejce czeka 300 aut na przekładkę :wink4:

dokręcają kluczem dynamometrycznym... przynajmniej powinni :gwizdanie:

poza tym nie ma śruby, której nie można odkręcić :good:

Opublikowano

a po co Ty chcesz ponownie wywazac kolka na wiosne, ktore zdjales jesienia?

zdejmujesz jesienia koleczka ktore sa w spoko stanie, myjesz je, wkladasz w worki i do piwnicy, wiosna nakladasz i jazda.

a co z tego ze pneumatykiem dokreca wulkanizator? sztuka karze dokrecic pneumatykiem,a potem kluczem dynamometrycznym i kazdy, nawet srednio silna kobietka bedzie w stanie zmienic sobie kolo, np w wypadku zlapania kapcia.

no chyba ze masz takiego fachowca wulkanizatora, ktory Ci kolo pneumatykiem z calej piz*y przykreca, wtedy zycze powodzenia, nawet sila actimela nie pomoze :decayed:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 16:33_________________________________________________o taktus juz mnie ubiegl :kox:

yO! Prezez :hi:

Opublikowano

Yo! Adriano - czemu nie widzę Cię na liście na sobotnie upodlenie :bicz3: