Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z prośbą o głosik na moją siostrę - reporterkę TVP Olsztyn Iwonę Pacholską.

images?q=tbn:ANd9GcRxHCmFwv9nzsW0s99BmAk7eBQUCDHe7Tpkz-sNijEzDTOJIaEW&t=1

uid_fe3d1d135cb7e5b3ca86a2638de368b21295449057749_width_633_play_0_pos_3_gs_0.jpg

Wchodzimy

http://www.tvp.pl/olsztyn

Po prawej na pasku w połowie strony jest "Ankieta-Zagłosuj na ulubionego prezentera TVP OLSZTYN".

Wybieramy - Iwona Pacholska.

Wszystkim życzliwym dziękuję w imieniu siostry.

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zagłosowałem :naughty:

btw fajna blondyneczka :kox:

Opublikowano

fajna :kox:

glos poszedl, prowadzi :kox:

Opublikowano

A tak w ogóle to moja przygoda z awarią samochodu zakończyła się na wymianie wałka rozrządu i wszystkich szklanek ;( bo się posypały ze starości i przeskoczył rozrząd o 2 zęby :tongue4::embarrassed:

Po "remoncie" była jeszcze przygoda po przejechaniu 5km, mianowicie znowu przeskoczył rozrząd na pompie wtryskowej o 1 ząb :P

Po ponownym zaholowaniu autka do Pawła i poprawce paska, autko śmiga elegancko.

Może jak się wybiorę do piwnicy to zrobię fotkę potłuczonych szklanek :wink4:

a tyle razy mowiłem Ci nie krec tego diesla do 7 tys :tongue4::wink4::decayed::naughty:

Opublikowano

A tak w ogóle to moja przygoda z awarią samochodu zakończyła się na wymianie wałka rozrządu i wszystkich szklanek ;( bo się posypały ze starości i przeskoczył rozrząd o 2 zęby :tongue4::embarrassed:

Po "remoncie" była jeszcze przygoda po przejechaniu 5km, mianowicie znowu przeskoczył rozrząd na pompie wtryskowej o 1 ząb :P

a tyle razy mowiłem Ci nie krec tego diesla do 7 tys :tongue4::wink4::decayed::naughty:

Przecież to wysokoobrotowy nowoczesny diesel :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poszło na sympatyczną blondi :good:

Opublikowano

głos oddany ale prowadzi jakiś Maciej Wróbel :no:

Opublikowano

kliknęłem i iwona prowadzi 22 % pozdro :wink4:

Opublikowano

Przecież to wysokoobrotowy nowoczesny diesel :polew: :polew: :polew:

no na bank :naughty: masz taki silnik jak taki typek co ostatnio mi wkrecał ze jego 330d kreci sie do 7k obrotow :polew: :polew:

Opublikowano

co prawda w innym watku, ale moskal dobrze ujal temat diesla:D

Mnie by takie argumenty nie przekonały do przesiadki na gnojówkę :decayed:

:decayed: może moment obrotowy diesla by Cię przekonał :naughty: to jest coś in plus przy gnojowozie 500 nm łamie kark :notworthy:

Ty wiesz ile trzeba zrezać w dizlu żeby mieć 500Nm ??? i na koniec okazuje sie ze nawet mając 500Nm to auto nie jedzie , bo ruszasz , łamie kark , wbijasz dwa - to samo , wbijasz trzy - to samo , wbijasz 4 - to samo , patrzysz na licznik , a tam 110km/h :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dizel jedzie momentem , czyli nie jedzie :kox: :kox: :kox:

1,2,3,4 i 110km/h :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: ale coś w tym jest niby w uj niuta czuć ze wciska w fotel a prędkościomierz stoi :confused4: benzyna i 500 Nm to gniecie wora, miażdży cyce urywa suty :gwizdanie: :naughty:

btw Adrian mam jakies przeczucie ze zaraz odezwa sie dieslowcy :naughty:

Opublikowano

ooo, jeszcze sie nie odezwali :gwizdanie:

:polew:

ale takie sa fakty, jak jezdzilem citroenem berlingo 1,6hdi 90km to tez wydawalo mi sie ze za***rdala bo spod swiatel wciskal w fotel, ale jak stoperem mierzylem 0-100km/h to wychodzilo ponad 17sekund, tyle co w tico na lpg...

Opublikowano

HEHEHE :polew:http://imageshack.us/photo/my-images/820/wykres18t1600x1200.jpg/

350 Nm u kumpla w Cuprze tyle co ma 1.9TDI (130) tez po sofcie :przebiegly:

i teraz pytanie jaka robote te Nm robia w benzie a jaka w dieslu :)

[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 23:36_________________________________________________

ja pier... dzwiek urywa suty :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony ze swoich niutków, tylko mocy by się przydało troche, tak ze 150 chociaz :P

Opublikowano

elastycznosc ma za***ista diesel :naughty:

Opublikowano

hehe :decayed:

Opublikowano

Dzięki wszystkim za głosy ale tam moża chyba klikać do oporu. Jakaś głupia ta ankieta.

głos oddany ale prowadzi jakiś Maciej Wróbel :no:

No dziwna sprawa bo był ostatni a teraz mocno odskoczył. Może jakiegoś bota podłożył samogłosującego. :-/

Kto może nich klika bo codziennie do mnie dzwoni babcia i życia nie mam "i jak tam Iwonka? Prowadzi?" hehehehe :polew:

Opublikowano

Moze faktycznie ma jakiegos bota i zmienne ip :confused4:

Opublikowano

eeeeeeeeelo pany!!

uradzilem dzis z kwiatuszkiem, ze skoro i tak w srode wypada nam spot pod urania,a jestesmy w wiekszosci z jarot to spot uraniowy przenosimy gdzies do pubu na jarotach i robimy najebke :kox: w czwartek boze cialo, wiec nie ma stekania ze trzeba do roboty itd!![br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 20:23_________________________________________________haaaaalo