Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaa.. jakies pierdy byly z innym spotem.. no nic- nie zawsze wychodzi.. a Ty Adi sie tam tak nie spinaj - chociaz szczery chlopak byl :P a ja sie pomondrze.. bo nie znam tematu wiec co mi tam :P [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 19:47_________________________________________________o..? heh.. no ale nie mam czego zalowac z tego co widze :evil:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 465,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wku r wiaj mi pazia bo sie buły posypia :decayed::naughty:

Opublikowano

widzieliscie to?

http://www.groupon.pl/deals/olsztyn/myjniarecznaperla-olsztyn/718756?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_236&a=571

i w ogole to znalazlem ostatnio w necie ciekawa wrzute:

"ETKA 7.3 2011 international z działającą opcją aktualizacji przez internet wraz z Vin Creatorem!"[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 19:49_________________________________________________

nie wku r wiaj mi pazia bo sie buły posypia :decayed::naughty:

pfff.. taki paz.. :P szkoda do stodoly zamykac bo konie zastraszy :P

Opublikowano

widziałem ta oferte :naughty: Grzegorz mi wysyłał ta oferte wczoraj :naughty: a ETKE nagraj na płyte i rozdasz nam :naughty::decayed:

Opublikowano

co najw Pawelkowi mozna podrzucic - jeden z bardzo nielicznych co zrobi z tym porzadny uzytek :)

spadac mnie przyszlo pora - pozdro!

Opublikowano

oj niech moj Paź Adrianus Santos Moorales Cie dorwie to buły sie posypia :decayed::naughty:

Opublikowano

nic nie słyszałem nic nie widziałem :decayed:

siema tak wogole z rana :hi:

po wczorajszym wieczorze polubiłem tequile :decayed::naughty::decayed:

superowe_pupcie.jpg

tequilla jest OK :good:, ale z takiego stolika to jeszcze nie piłem :>

co do ogólnoPL to jak się komuś nie chce oglądać dokładnie ośrodka , w którym ma być spotkanie miłośników OOOO, to nie powinien się zabierać za organizację!

To tak jakby Maro T organizował za 100-140 PLN-ów Kaletkę i powiedział, że impreza będzie gdzieś nad jeziorem ale nie do końca wie co i jak bo mu się nie chciało!!!

i tyle.

Opublikowano

Nasz Mareczek by tak haniebnie nigdy nie postąpił :decayed:

ALBO GRUBO ALBO WCALE :naughty: :naughty:

Opublikowano

i oto chodzi.

Załek co Ty taki zarobiony jesteś, że nawet na spota nie wpadniesz?

Opublikowano

z regoły w srody mam na 2 zmiane :)

wczoraj miałem akurat na 1sza ale poszedłem wieczorem do Mezaliansu pic :naughty:

Opublikowano

no to lipa z tą 2 zmianą ;(

trzeba by to zmienić :naughty:

Opublikowano

sami chcieliscie zmienic dzien spotow i macie tego taki finał :decayed:

Opublikowano

pierdu pierdu :bicz3:

trzeba robotę zmienić :polew:

Opublikowano

nie i ch uj :tongue4: zreszta kazdy w lecie ma wyjebke na spoty bo rodzina, bo urlop, bo to bo tamto :naughty: rok temu tak samo było :kox:

Opublikowano

i dwa lata temu i pewnie za rok będzie tak samo!

ale na piwne mieć wyjebke to już wstyd![br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 20:44_________________________________________________widziałem, że na sportaud czytałeś wątek kowala.

Opublikowano

wlasnie, karlos, wklej mi ten watek kowala, chetnie poczytam

dwa, mayhem, nie spinam sie, jestem luzny jak galareta :tongue4:

trzy, widze mezalians to tera nowy szał na starowie, wszyscy tam uderzaja, a mnie jeszcze nie bylo

cztary, co do tego grupona to zaden szal, co to jest, mycie karcherem i woskowanie tez karcherem, zeby to reczna robota byla to zajebioza, bez tego grupona jakby zadzwonic to na bank taka sama cena jest, 2 tygodnie temu sie wjebalem z gruponem, kupilem za 50 zeta( podobno za polowe ceny) wejscie na park linowy w lesie miejskim dla dwoch osob, mysle sobei ,spoko oferta. poczym w sobte spacerowalem z marta i piesem po miejskim i patrze, a w tym parku linowym, regularna standardowa cena to 25pln za wejscie

czyl grupon wali w c**ja! sporo jest takich historyjek na necie podobnych, ostatnio byly tez zegarki silikonowe, hit lata, nad morzem po 20pln sprzedawali, a na gruponie 1sztuka za 19pln, ale przy zakupie 4 sztuk cena wynosi w sumie 49pln + przesylka.

wchodze na allegro, a tam te zegarki za 4,99pln za sztuke z przesylka sprzedaja.

jeszcze jeden przyklad, niedawno zgrzewke tigera w puszce mozna bylo kupic za 39pln 24sztuki. cena wydaje sie za***ista biorac pod uwage cene pojedynczej puszki w sklepie (srednio 2,50pln). z tym ze kupujac tigery w MAGu ( taki dystrybutor na sprzetowej) mozna bylo te tigery kupic jeszcze taniej

ot taki moj wywod na temat walenia w uja na gruponie :decayed:

Opublikowano

cena na stronie myjni 60 zeta........[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 20:59_________________________________________________a nowa etka sie już pobiera........ :kox:

Opublikowano

to taki typ promocji piszesz, że coś kosztuje normalnie 100zł a u ciebie jest za 50% ceny, gdzie faktycznie to kosztuje 40 lub mnie. tak teraz wygląda handel.

Opublikowano

Ogólnie Adrian cała starówka je bie ujem ale chodzić gdzieś trzeba a ze akurat szykuje sie dobra impreza to wiesz czemu by nie skorzystać :cool1:

Tak czytałem watek kowala nawet miałem jechać ostatnio na spota do nich :) ale teaz poszedłem chlac :naughty:

Co do piwa Kwiatko to musimy sie zagdac wieksza ekipa chciałem w ten weekend a ze nikt za bardzo nie wyraził checi zbytnio :confused4: to ogarnąłem sobie juz wyjscie na sobotni wieczor :cool1:

Opublikowano

pamiętam jak byłem przedstawicielem i ludzie od razu się mnie pytali ile dostaną na dany towar rabatu, bez pytania się ile coś kosztuje w detalu, to ja od razy formułka (działała) "tylko dla Pana/Pani, ale proszę o dyskrecję ponieważ nie każdemu to proponuję, 75% rabaty... bla bla bla..." i sprzedawałem, gdzie faktyczny rabat wynosił jakieś 5-15%