Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopy jakie plany na sylwestra?? :gwizdanie:

Sorry Michaś, nie wpadnę na Balbiny i nie będę z Tobą biegał między blokami i rzucał petardy

:polew:

u mnie spontan pewnie przyjacielsko - rodzinny, może coś innego się wyklaruje... :naughty:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 462,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja juz mam jeden zestaw zakupiony :D a po swietach musze jeszcze z 10 achtungow zakupic :D zeby było pozadne jebbb w tamtym roku za mało kupiłem z kumplem i za duzo strzałow nie było . W tym roku jest wiekszy budzet :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: Kumpel załatwił od taty z wojska jakies 5 taki duzych petard wojskowych :kox: :kox: :kox: :kox: :piroman: :piroman: :piroman: :piroman: a na flisa tam zalece z paroma achtungami :):kox: :kox:

Opublikowano

Sam też napierdzielam achtungami :decayed: :decayed: :decayed:

nie lubię kolorowych pstryków w górę, wolę porządne pierdolnięcie :kox:

Opublikowano

ja tak samo :D dlatego trzeba zaczac gadac z ruskimi czy moze by sprzedali jakas bombe atomowa :D to bysmy sie zrzucili i strzelili raz ale porzadnie i grzybek by był :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ja tak samo :D dlatego trzeba zaczac gadac z ruskimi czy moze by sprzedali jakas bombe atomowa :D to bysmy sie zrzucili i strzelili raz ale porzadnie i grzybek by był :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

ależ to jest wspaniały pomysł :good::kox::polew: :polew: :polew:

byłoby cudownie, pycha

:polew:

Opublikowano

CHŁOPAKI DAJCIE SPOKÓJ !!! my chcemy jeszcze żyć -w przyszłym roku tyle imprez ma być i zlocik jakiś a-4 -czek może niekoniecznie tam gdzie zawsze bo pojawiły się już propozycje w koronie na czekoladce :decayed:

Opublikowano

Marek i Załek... wy saperzy :polew:

ja sylwka spędzam w domu z ziomkami i ich żonkami.

Opublikowano

ja jak byłem w podstawowce to zawsze jakies zapałki miałem w kieszeni a czasmi to ejszcze saletra sie znalazła :D:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

unabomber -cholercia trzeba na załqa uważać :decayed:

Opublikowano

jak tak dalej pójdzie to nasz unabomber zawita u ciebie Arek na salonach :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na włosciach :D nie ma to jak panstwoweczka :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

serdecznie zapraszam -bedziesz miał rejon do sprzątania po znajomosci -kibel commando :naughty:

Opublikowano

Nie dziekuje nie wybieram sie tam :D:decayed: :decayed:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 17:02_________________________________________________No to weekend :D i 3 egzaminy :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 17:03_________________________________________________o jjaaa ebie mam jutro wolne od szkoły :D czyli dzis wieczor poker face i melanzos santos starówkos :naughty: :naughty: :naughty:

:drunk: :drunk: :banan: :banan: :banan::banan2: :banan2: :lol1: :lol1:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 20:31_________________________________________________Co tam mietkie pytongi :D ale wczoraj umierąłem jak bura suka :sick3: :sick3: pojechałem na 2 piwka na starowke a wrociłem o 6 rano :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pany, znajdźcie mi jakieś godne B5 w TDI 110/115 z 2000-01r za 15tys to przywiozę dupsko na spota i postawię kratę na środku parkingu ;)

Opublikowano

Pany, znajdźcie mi jakieś godne B5 w TDI 110/115 z 2000-01r za 15tys to przywiozę dupsko na spota i postawię kratę na środku parkingu ;)

hehe mało........................................szkoda że nie za 10 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:58_________________________________________________ :polew:

Zapytaj Marka może odda za darmo :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4::polew: :polew:

Opublikowano

Mało mówisz?

To czego szukać za 15 tys? Bo czerwona adeerka skończyła kadencję...

Opublikowano

no wlasnie, do 15tysi to jedynie perelke igle z allegro mozesz brac :chytry:

Opublikowano

Grzesiu a ograniesz mi b6 bexa w q z s-linem wew i zew za 20 :D

Opublikowano

co tam sie z czerwona stalo, chwal sie, zal sie:)