Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie i masz racje co imprezka weekendowa to imprezka :drunk: a ja niestety nie mogę bo do szkoły na egzaminy muszę ryć :sick3:

Ale jak mus to mus. Za to jak dobrze pójdzie to jutro się opije wygraną nad systemem :good:

Miłego weekendu Panowie i Panie

:a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 466,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piątkowy wieczór :pali: większość zapewne na baletach :banan1:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 20:23_________________________________________________Taktuś tak jak pisałem jak chcesz to możesz się podpiąć z CB w poniedziałek

Ok , w poniedzielnik też pasi, to co pod carrefourem?

A propos ilości odpowiedzi między Nami a EL w wątkach spotów warmińsko - mazurskich, to powiem:

Ich kiełbasa już dawno przegoniła Naszą kiełbasę... :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew:

a ja niestety nie mogę bo do szkoły na egzaminy muszę ryć :sick3:

Mój teściu mawia: człowiek się uczy całe życie, a i tak durny umiera... :decayed:

Opublikowano

piątkowy wieczór :pali: większość zapewne na baletach :banan1:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 20:23_________________________________________________Taktuś tak jak pisałem jak chcesz to możesz się podpiąć z CB w poniedziałek

A propos ilości odpowiedzi między Nami a EL w wątkach spotów warmińsko - mazurskich, to powiem:

Ich kiełbasa już dawno przegoniła Naszą kiełbasę... :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew:

a ja niestety nie mogę bo do szkoły na egzaminy muszę ryć :sick3:

Mój teściu mawia: człowiek się uczy całe życie, a i tak durny umiera... :decayed:

Z tą kiełbasą to żeś pojechał :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

buahahha :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

T. ok pod Carrefourem ale tak pod wieczór Ok! 19-20 pasi?

Opublikowano
  • Autor

Potrzebuję wpiąć się swoim CB do kogoś w celu sprawdzenia,

kto ma CB w aucie???

Będę bardzo dźwięczny :hi::decayed:

w niedziele jestem w olsztynie jesli chcesz........

Opublikowano

kto ma CB w aucie???

Pasuje jak diabli, tylko napisz o której godzinie Tobie pasuje :good:

Opublikowano
  • Autor

kto ma CB w aucie???

Pasuje jak diabli, tylko napisz o której godzinie Tobie pasuje :good:

trudno mi jest teraz powiedziec o której na pewno miedzy 12 a 14 prześlij mi na PW swój nr tel. to zadzwonie jutro :>

Opublikowano

witam!

koledzy i koleżanki znacie może jakiegoś magika z naszego regionu który zajmuje się kodowaniem kluczyków?

u nas w mieście pewien pan w pewnym centrum handlowym zażyczył sobie 350 ziko za zwykły kluczyk i 500 za scyzoryk :gwizdanie:

pozdro :hi:

Opublikowano

koledzy i koleżanki znacie może jakiegoś magika z naszego regionu który zajmuje się kodowaniem kluczyków?

a pytałeś Pawła ( PAWEŁ69 ) ? podejrzewam że dla niego to bułka z masłem

Opublikowano

zbychzz po czym wnosisz że Pawel69 moze ogarnąć ten temat? :mysli:

Opublikowano

ponieważ go znam - byłem u niego w warsztacie i wiem że zna się na rzeczy i ma profesjonalny sprzęcik. Zresztą jakbyś poczytał wjęcej na forum to byś nie zadawał takich pytań ;(

Opublikowano

dzięki zbychzz

ja tez go znam ale myślałem że zajmuje się wyłącznie mechanikiem tu niespodzianka :good:

pozdro :hi:[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 19:50_________________________________________________

ponieważ go znam - byłem u niego w warsztacie i wiem że zna się na rzeczy i ma profesjonalny sprzęcik. Zresztą jakbyś poczytał wjęcej na forum to byś nie zadawał takich pytań ;(

spokojnie kolego :polew:

Opublikowano

przecież jestem spokojny :naughty:

pozdrawiam :wink4:

Opublikowano

panowie, ekstra pogoda na spota gdzies na placyku :naughty: śnieżek super :oklaski:

Opublikowano

pogoda u was dzisiaj to normalnie tragedia :wallbash: i nie wiem czy dobrze widziałem jak jedna a4 klubowa wpadła na samochód chyba zielona była

(napewno ciemna) ;(

Opublikowano

Koledzy i koleżanki jechałam dzisiaj z Suwałk (szkoł - już po sesji :cool1:) i śnieg wszędzie ale to co się dzieje w Olsztynie to niesamowita sprawa - tylko quattro i do boju :naughty:

Opublikowano

no nie powiem - ja dałem sie skusić tej pogodzie bo przy takim śniegu ...

Opublikowano

A ja dziś wracałem z Białegostoku i powiem że droga o 12.00 była super.

No niestety nie było to super dla kierowcy Golfa IV jadącego przede mną i sarenki wybiegającej z lasu. Pierwszy raz widziałem na żywo taka makabrę :sick3:

Sarenka niestety zgon na miejscu a koleś nawet się nie zatrzymał tylko pociął dalej.

Opublikowano

Ja kiedyś widziałem podobną akcję jak wracałem z Ostródy kolo golfem II (świeżo sprowadzonym) jechał przede mną sarenka z lasu kolo ją zdjął i w rów autko do kasacji, cały przód przestawiła(ale znając zdolności naszych blacharzy to jeszcze pojeżdi :naughty:)