Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć :hi: Taktuś jak będziesz to zmień datę spota :)

Opublikowano
  • Autor

co niektórzy na spociku poczuli jak mi sie przypalily hamulce :cool1: zblokował tłoczek, no to na następny dzień odstawiłem auto do mechanika i w ten sposób pozbyłem się 1500pln :shocked: tarcza w kole w którym zblokował tłoczek była aż fioletowa :confused4: pozostałe tarcze też nie były w najlepszym stanie więc nastąpiła wymianka wszystkich czterech tarcz + zacisk, potem łożysko, koło ABS_u, klocki itp.

jeszcze tylko zrobię zawias i wymienię amorki i będzie malyna :>

to sie wykosztowałeś Skrzypek :kox: ale furka hamuje jak zła pewnie co?

nom teraz mam hamuje jak głupia :kox:

Opublikowano

a gdzie ty Skrzypek załatwiłeś sobie pierścień ABS'u ? wiem że jeżeli chodzi o nowy to tylko w komplecie z przegubem można kupić - samego się nie da (ja nie dałem rady znaleźć).

Opublikowano
  • Autor

a gdzie ty Skrzypek załatwiłeś sobie pierścień ABS'u ? wiem że jeżeli chodzi o nowy to tylko w komplecie z przegubem można kupić - samego się nie da (ja nie dałem rady znaleźć).

części załatwiał mi znajomy mechanik, wymienił komplet tarcza+łożysko+ABS - oczywiście w tylnym kole :>

Opublikowano

no masz niezłego mechanika :good:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 21:20_________________________________________________choć swoją drogą to dużo troche wyszło kasiurki za te części

Opublikowano

Ja w InterCars dostalem pierscien ABS za 80zl chyba o ile dobrze pamietam. Z tym, ze sa rozne rodzaje, a tam mieli tylko aluminiowe. Potrzebowalem stalowy wiec u Korkucia dorwalem.

Opublikowano

Taktuś niedziela to jest 5 kwiecień, a nie 4 :tongue4::decayed: Widzę teraz przerzucamy się na Ruś :)

Opublikowano

Ja w InterCars dostalem pierscien ABS za 80zl chyba o ile dobrze pamietam. Z tym, ze sa rozne rodzaje, a tam mieli tylko aluminiowe. Potrzebowalem stalowy wiec u Korkucia dorwalem.

w intercarsie w sumie nie pytałem - ale to dlatego, że mam złe doświadczenia z tym sklepem. Za każdym razem jak coś kupiłem to musiałem jechać spowrotem do sklepu po wymianę albo zwrot (zawsze sprzedana niepasująca część albo zepsuta - raz nawet chcieli mi wmówić że jest ok przy regulatorze napięcia i powiedzieli że tylko mechanika dobrego potrzeba co pospawa i będzie ok :polew:) W tym sklepie jak chcesz kupić część to tylko ze swoją starą do wymiany - nie inaczej.

Opublikowano

w intercarsie w sumie nie pytałem - ale to dlatego, że mam złe doświadczenia z tym sklepem. Za każdym razem jak coś kupiłem to musiałem jechać spowrotem do sklepu po wymianę albo zwrot (zawsze sprzedana niepasująca część albo zepsuta - raz nawet chcieli mi wmówić że jest ok przy regulatorze napięcia i powiedzieli że tylko mechanika dobrego potrzeba co pospawa i będzie ok :polew:) W tym sklepie jak chcesz kupić część to tylko ze swoją starą do wymiany - nie inaczej.

ja też u nich kilka razy kupowałem i kilka razy musiałem odmieniać ,

a szczytem było wciskanie mi klocków z czujnikami,

a gdy powiedziałem, że nie mam czujników zużycia okładzin,

to gość mi poradził abym :

- kupił te klocki i odciął sobie kabelki :decayed:

albo, kupowałem komplet wahaczy na lewą stronę,

w komplecie był "banan" tyle że, na prawą stronę... :polew:

a' propos hamowni:

Hamownia tylko dla osiek będzie cały dzień w Olsztynie 18 kwietnia, a dokładnie w Dywitach pod Olsztynem.

Miejsce to plac warsztatu "Majster warmiński"

cena hamowanka 50zł

Opublikowano
  • Autor

co wy za sklepy macie w tym Olsztynie :polew:

Opublikowano

co wy za sklepy macie w tym Olsztynie :polew:

to tylko IC :decayed:

sam zamawiam u nich części...chyba z lenistwa bo dowożą :embarrassed:

ale uwierzcie Mi,nieraz po trzy razy te same :polew:

Opublikowano

no i Paweł się do nas odezwał w końcu ! pisz jak tam twoja bryczka - załatwiłeś ten zderzak ?

Opublikowano

no i Paweł się do nas odezwał w końcu ! pisz jak tam twoja bryczka - załatwiłeś ten zderzak ?

no co.... w końcu trzeba i tutaj zajrzeć :wink4:

co do zderzaka to nic nie załatwiłem....czekam do lata :naughty:będzie poliftowy + zenon no i oczywiście spryski :naughty:

Pozdrawiam serdecznie całe towarzycho i zapraszam na małą czarną w wolnej chwili :>

Opublikowano

no i zenony :gwizdanie: widzę że jak walisz to z grubej rury ;)

Opublikowano

no co.... w końcu trzeba i tutaj zajrzeć :wink4:

co do zderzaka to nic nie załatwiłem....czekam do lata :naughty:będzie poliftowy + zenon no i oczywiście spryski :naughty:

Pozdrawiam serdecznie całe towarzycho i zapraszam na małą czarną w wolnej chwili :>

Heloł Paweł, zapisuj się z małżonką do Kaletki,

damy w palnik jak stare chłopy :decayed:

p.s.

kurde, każdy chciałby mieć zenony :wink4::kox:

Opublikowano

Cześć wszystkim. Też jestem z Olsztyna. Niestety nie posiadam Audika. Co poniedziałek o 20.00 organizujemy spoty grupy Olsztyńskiej VW-Passat na parkingu REAL (przy stacji NESTE). Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Cześć wszystkim. Też jestem z Olsztyna. Niestety nie posiadam Audika. Co poniedziałek o 20.00 organizujemy spoty grupy Olsztyńskiej VW-Passat na parkingu REAL (przy stacji NESTE). Serdecznie zapraszamy.

ano przejeżdżałem wczoraj kiela Was jak spotowaliście :cool1:

kilka pasków stało,

Dzięki za zaproszenie :hi:

Opublikowano
  • Autor

ostatnio chyba nastała moda na wspólne spociki róznych klubów :>

Opublikowano
ostatnio chyba nastała moda na wspólne spociki róznych klubów :>

Hehe :) Czasami do nas przyjadą chłopaki z BMW klub Olsztyn lub z Audi Klub Polska (Sero lub Przemek)

Jeszcze raz serdecznie zapraszamy :)