Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba tylko dla zapaleńców, mi z powodzeniem wystarcza status nowicjusza ;)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

A jakie są korzyści z bycia klubowiczem? oprócz tego że jest się klubowiczem? :)

np: A4 Assistance no i oczywiście satysfakcja + zapewne dostęp do większej ilości informacji na forum :kox:

Opublikowano

A jakie są korzyści z bycia klubowiczem? oprócz tego że jest się klubowiczem? :)

Korzyści są takie, że wciąż stawiasz browara dla vipa :decayed:

Nasz region zasługuje na to , aby było tu co najmniej trzech klubowiczów.

Było by Nas widać na mapie :kox:

Kto się wybiera na ogólnopolski ???

Opublikowano

http://gazetaolsztynska.wm.pl/Zginely-trzy-osoby--Audi-rozbilo-sie-na-drzewie--,73239

czytał ktoś, mam nadzieję, że nikt od nas. A tak nawiasem mówiąc to trzeba ładnie zapinać aby auto tak się zmieliło :wallbash:

Szok, drzewa wciąż wygrywają z ludźmi... :shocked:

Siemka Kwiatko, dawno Cię tu nie było :wink4:

Opublikowano

No niestety gumowe nie rosną!!!

A no dawno dawno, Michał gratuluje potomstwa :good:

Widzę, że grono klubowiczy się powiększa (przynajmniej na spotach), to dobrze :>

Opublikowano
  • Autor

http://gazetaolsztynska.wm.pl/Zginely-trzy-osoby--Audi-rozbilo-sie-na-drzewie--,73239

czytał ktoś, mam nadzieję, że nikt od nas. A tak nawiasem mówiąc to trzeba ładnie zapinać aby auto tak się zmieliło :wallbash:

masakra :shocked:

Opublikowano

koledzy, czy taki czujnik temperatury jest naprawdę oryginalny? cena zachęcająca :)http://www.allegro.pl/item653028779_czujnik_temperatury_audi_a4_vw_passatb5_oryginal.html

wygląda solidnie, ja gdybym potrzebował wymienić to bym brał
Opublikowano
  • Autor

Rozdział 5 Porządek i bezpieczeństwo ruchu na drogach

(...)

Art. 39.

(...)

3. W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12 lat, nie przekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym.

4. Przepis ust. 3 nie dotyczy przewozu dziecka taksówką osobową, pojazdem pogotowia ratunkowego lub Policji.

(...)

Art. 45.

2. Kierującemu pojazdem zabrania się:

(...)

4. przewożenia w foteliku ochronnym dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego wyposażonego w poduszkę powietrzną dla pasażera;

5. przewożenia, poza specjalnym fotelikiem ochronnym, dziecka w wieku do 12 lat na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego;

koledzy mam dylemat :gwizdanie:

chce przewozić synka na przednim siedzeniu w foteliku, przodem do kierunku jazdy. Slyszałem już kilka różnych sprzecznych opinie na ten temat. Powyżej cytuję kodeks drogowy obejmujący ten temat (tylko tyle w kodeksie jest napisane :shocked:). Powiedzcie mi jak wy byście zinterpretowali zapis kodeksu? Czy muszę wyłączyć jaśka czy nie?

Opublikowano
:wink4: witam panowie.skrzypek ja mysle ze nie trzeba ale sam nie wiem?? :mysli:a ten audi rozbity szok ;( :shocked: :shocked:
Opublikowano

czaja, moze bym teraz podskoczyl do Ciebie? jest prawie pewne ze to wina czujnika, ale moze lepiej sie upewnic, a moze cos jeszcze wyskoczy :P

Opublikowano

czaja, moze bym teraz podskoczyl do Ciebie? jest prawie pewne ze to wina czujnika, ale moze lepiej sie upewnic, a moze cos jeszcze wyskoczy :P

teraz nie mam jak . :) muszę wyjechać będę ok 20.

Opublikowano

aha, no dobra, nie wiem czy pozniej bede mogl podjechac, ale jakby co to jestesmy w kontakcie.

a wlasnie, jaki kabelek vag polecacie pod usb? najlepiej jakis tani z mozliwosciami :)

Opublikowano

Rozdział 5 Porządek i bezpieczeństwo ruchu na drogach

(...)

Art. 39.

(...)

3. W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12 lat, nie przekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym.

4. Przepis ust. 3 nie dotyczy przewozu dziecka taksówką osobową, pojazdem pogotowia ratunkowego lub Policji.

(...)

Art. 45.

2. Kierującemu pojazdem zabrania się:

(...)

4. przewożenia w foteliku ochronnym dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego wyposażonego w poduszkę powietrzną dla pasażera;

5. przewożenia, poza specjalnym fotelikiem ochronnym, dziecka w wieku do 12 lat na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego;

koledzy mam dylemat :gwizdanie:

chce przewozić synka na przednim siedzeniu w foteliku, przodem do kierunku jazdy. Slyszałem już kilka różnych sprzecznych opinie na ten temat. Powyżej cytuję kodeks drogowy obejmujący ten temat (tylko tyle w kodeksie jest napisane :shocked:). Powiedzcie mi jak wy byście zinterpretowali zapis kodeksu? Czy muszę wyłączyć jaśka czy nie?

Sorry, przodem do kierunku jazdy - teraz doczytałem :wink4:

na logikę : nie trzeba wyłączać poduchy,

przepis to przepis, tyłem do kierunku jazdy - trzeba wyłączyć,

przodem do kierunku jazdy - nie trzeba wyłączyć,

i nie sugeruj się wiekiem dziecka.

Opublikowano

Marku ale on chce przewozić przodem?do kierunku jazdy.A i mam fajną wiadomość po głosowaniu zarządu Klubu zostałem KLUBOWICZEM :rolleyes::kox:

Opublikowano

Marku ale on chce przewozić przodem?do kierunku jazdy.A i mam fajną wiadomość po głosowaniu zarządu Klubu zostałem KLUBOWICZEM :rolleyes::kox:

tak, teraz doczytałem o pozycji do kierunku jazdy.

Michał nie musisz wyłączać poduchy.

Grzesiek moje gratulejszyn :hi: :hi: :hi:

Kiedyś ja byłem klubowiczem jedynym w mieście :decayed:

ale zrobili mi na złość i zmienili kolor,

potem długo nie było nikogo, aż tu nagle...

Olsztyn rośnie w siłę... tak trzymać :good:

Opublikowano
  • Autor

stary WIELKIE GRATULACJE!!!! :kox: :kox: :kox:

a kiedy zmienią ci kolorek??? :)

Opublikowano

Gratuluję zaszczytnego miana klubowicza, czapki z głów :hi: :oklaski:

trzeba by to :drunk:

Opublikowano

he :> kolorek zmienią ja wpłynie kaska ........ :przebiegly::good: dzieki