Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowiek nie zdąży samochodu do Olsztyna sprowadzić a już namierzą

Powiadasz że chcesz sobie sprowadzić takie same autko jak ja mam? :>

wybierz sobie chociaz inny kolor :)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I bądź tu oryginalny zawsze ktoś cię uprzedzi. :wallbash: :> No trudno będziemy mieli takie same auta.

Opublikowano
:polew: oj chłopaki ........ :kox:
Opublikowano

chlopaki.. pomozcie bo nie moge sie doprosic ani w dziale kupie ani w dziale zrob to sam (czy jak on tam).. przeklejam posta.. mam nadz ze wybaczycie ;)

witam Panowie :)

Poszukuje zewnetrznej listwy dolnej przedniej prawej (pasazera). Listwa na drzwiach nad ta listwa.. progowa(?)..

Urwala mi sie menda ;( reszta tez sie w sumie trzyma z przyzwyczajenia..

Mozecie cos pomoc? znalazlem na allegro takie cus :

http://allegro.pl/item692972784_audi_a4_s4_b5_95_01_listwy_na_drzwi_tfb_tuning.html

dobre to bedzie waszym zdaniem?

Mozecie mi ew dac namiary na kogos kto bedzie mial taka listwe w miare tanio?

z gory wielkie dzieki za pomoc!!

Opublikowano

chlopaki.. pomozcie bo nie moge sie doprosic ani w dziale kupie ani w dziale zrob to sam (czy jak on tam).. przeklejam posta.. mam nadz ze wybaczycie ;)

witam Panowie :)

Poszukuje zewnetrznej listwy dolnej przedniej prawej (pasazera). Listwa na drzwiach nad ta listwa.. progowa(?)..

Urwala mi sie menda ;( reszta tez sie w sumie trzyma z przyzwyczajenia..

Mozecie cos pomoc? znalazlem na allegro takie cus :

http://allegro.pl/item692972784_audi_a4_s4_b5_95_01_listwy_na_drzwi_tfb_tuning.html

dobre to bedzie waszym zdaniem?

Mozecie mi ew dac namiary na kogos kto bedzie mial taka listwe w miare tanio?

z gory wielkie dzieki za pomoc!!

te z linka będą pasować, oczywiście jak je polakierujesz ( dodatkowy koszt), mają ostry wygląd,

ja na przykład mam te listwy jako okrągłe wałeczki, te płaskie bardziej mnie się podobają.

Jednak jakbyś je kupił, będziesz musiał wypruć wszystkie spinki i te nowe kleić na klej,

ja na twoim miejscu pojeździłbym na początek po wszystkich olsztyńskich szrotach, jest szansa, że dostaniesz brakującą listewkę pod kolor i za grosze :good:

Opublikowano

"T" ma rację najpierw szrot potem sklepy i dopiero allegro - dla oriętu w cenie, wystarczy zadzwonić

Opublikowano
:embarrassed: a co tu taka cisza????
Opublikowano

Wszyscy wypoczywają pewnie nad jakimiś jeziorkami a nie tam się kiszą w chałupie :)

Opublikowano

Dziś nad jeziorem poznałem nowe możliwości mojego jamnika :cool1:

ze śmiechu byście pękli jak próbował mnie ratować, kiedy udawałem że tonę :polew:

Opublikowano

a nad jakim jeziorkiem Marek bywasz?

Opublikowano

a nad jakim jeziorkiem Marek bywasz?

dziś byłem nad Kortowskim, z tyłu od strony Dajtek, cicho i spokojnie :good:
Opublikowano

a ja dziś do 14 praca.potem szukałem kogoś kto wyważy mi przednie koła.bo przy ok 100KMH był szok z kierą ale się uporałem I znalazłem gośćia w krysgumie ....a potem jeziorko pluski a jutro z rana z Władkiem Ewą i Damianem i nową zoną Krzyska nad morze... :polew::).P.S a marek doszedł mój sms?pozdrawiam

Opublikowano

.P.S a marek doszedł mój sms?

dojszedł :decayed:

Opublikowano

te z linka będą pasować, oczywiście jak je polakierujesz ( dodatkowy koszt), mają ostry wygląd,

ja na przykład mam te listwy jako okrągłe wałeczki, te płaskie bardziej mnie się podobają.

Jednak jakbyś je kupił, będziesz musiał wypruć wszystkie spinki i te nowe kleić na klej,

ja na twoim miejscu pojeździłbym na początek po wszystkich olsztyńskich szrotach, jest szansa, że dostaniesz brakującą listewkę pod kolor i za grosze :good:

dzieki chlopaki za odpowiedzi :) na szrotach juz bylem i nie ma nigdzie :/ w sklepie to cena ok 100-150 za sztuke :shocked: masakra.. dlatego sie zainteresowalem wlasnie tym - w miare tanio wychodzi porownujac do reszty ofert :/ zwlaszcza ze to caly komplet..

skoro mowicie ze pasuje to ok - sie wezmie :) jednak czy trzeba je lakierowac..? skoro na zdjeciu sa juz czarne to jmyslalem zeby to jednak sobie odpuscic.. w sumie po co?

a propo weekendow to ja np bylem na kurtyni - splyw w 3 kajaczki :) potem moja kobitka juz za kolkiem wracala ;) nie liczac malej przygody z podwoziem i podotykania zderzakiem drzewa bylo ok :kox: nie ma to jak z przygodami :P

Opublikowano
  • Autor

to jak panowie, w niedzielę wyjazdowy spocik czy miejscowy (Ruś_owy)? :>

Opublikowano

to jak panowie, w niedzielę wyjazdowy spocik czy miejscowy (Ruś_owy)? :>

najbliższy zróbmy w domu, czyli na Rusi :naughty:

z rana z Władkiem Ewą i Damianem i nową zoną Krzyska nad morze... :polew::)

jak było nad morzem?

woda ciepła?

konkretnie gdzie byliście?

Opublikowano

Witam po krótkiej nieobecności. Skoro w tę niedzielę jest spot, to zamiast na Ruś, może by się wybrać większą grupą na motopiknik http://www.biker.riders.pl/ :?: Ze dwa lata temu wjechaliśmy tam na około 20 aut :)

Witam :hi: mam prośbę czy ktoś z Olsztyna mógł by obadać to autko :>

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9444735

czy warto w ogóle tam sie wybierać w sumie to aż nie tak daleko ale zawsze coś....

z góry dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy:

a i jeszcze jedno pytanko - da radę już w tym modelu sprawdzić faktyczny stan licznika ???? :mysli:

Bartoszyce nie są najlepszym miejscem na kupowanie samochodów :thumbdown: Ale zawsze możesz sprawdzić. Przecież z Elbląga do Bartoszyc jest tylko 30 km dalej niż z Olsztyna :gwizdanie:

Opublikowano

jak dla mnie to pomysl ze spotem na dajtkch :good:

Opublikowano

Witam po krótkiej nieobecności. Skoro w tę niedzielę jest spot, to zamiast na Ruś, może by się wybrać większą grupą na motopiknik http://www.biker.riders.pl/ :?: Ze dwa lata temu wjechaliśmy tam na około 20 aut :)

łaj not, zapodaj coś więcej, czy za wjazd się płaci?,

czy będzie miejsce na kilkanaście aut, gdzie się ustawialiście w poprzednich edycjach? :mysli: