Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

niestety nie udało mi sie nawinąć na spocik :( bo byłem w.. krynicy :P korki jak mówicie - są. jakieś 50 mniej więcej km przed krynicą. jak się weźmie w automapie trasę optymalną to sporą jego część się ominie. ale nie jest to jakiś wielki, straszny i przerażający gigant. chociaż.. w samochodzie miałem 5 osób to pewnie i czas w korku szybciej leci ;)

korki są przez 2 roboty drogowe. niby.. a prawda jest taka ze takie pustaki na drogach jezdza ze korek za nimi sie robi. no i jak 1wszy przyhamuje to 50ty już stoi.. masakra normalnie :/ jednego to myślałem że z samochodu za twarz wyciągnę.. ale poza tym bezstresowo :P

jakiegoś strasznego spędu nie zauważyłem w samej krynicy - ot, tak - znośnie. normalnie. nie jest tak ze potykam sie o ludzi ale też nie jest tak że wale do kocyka po prostej jak czołg. Biwakowe miejsca wolne, nawet na polu namiotowym co jest przy samy molo przy wesołym miasteczku.

I tyle odnośnie sytuacji w krynicy z tego weekendu :)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tu taka cisza....????? :shocked:

Opublikowano
  • Autor

ooo Grzesiu :> :tongue4:

siemka :>

Opublikowano

siema siema....co tu taka lipa? jak panowie na wczasach>? ja jadęw poniedziałek na litwe.....

Opublikowano

ja jadęw poniedziałek na litwe.....

Już nawet po litewsku widzę piszesz... :decayed:

A czy będziesz w Wilnie?

Zatem namawiam, abyś oprócz Ostrej Bramy zobaczył również cmentarz na Rossie, na nim wspaniałe sarkofagi dawnych rodów polsko - litewskich, także miejsce w którym pochowano serce Józefa Piłsudskiego.

Znajdziesz tam wspaniałe świadectwo polskiej bytności trwale odciśniętej na przestrzeni wieków.

Polecam też katedrę wileńską, w której komunistyczna zaraza urządziła kiedyś magazyn,

a w której to jest pochowany król Polski Aleksander I Jagiellończyk, także żona ostatniego Jagiellona Barbara Radziwiłłówna,

ech, mógłbym tak długo, znam Wilno i mam tam jeszcze sporo rodziny... :mysli:

Opublikowano

pierwsze 2 dni AQUA PARK DRUSKIENNIKI potem Wilno,w piątek powrót.

Opublikowano

Skrzypek widzę, że Wilno masz nieźle obcykane

Opublikowano
  • Autor

Skrzypek widzę, że Wilno masz nieźle obcykane

ja??? :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 23:36_________________________________________________he ale jaja ,dziś wracając ze spływu zajechaliśmy do Mrągowa na lody ,patrzymy jedzie ślub.ale czym audi a4 b5 avant ładny kolor ceglasty metalik, to my chop na ulice i brama >>>> i jaki efekt?2 flaszki gorzałki weselnej :gwizdanie: :gwizdanie:.PS...pozdrawiam właściciela tego oto audi..... :hi:
Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 23:36_________________________________________________he ale jaja ,dziś wracając ze spływu zajechaliśmy do Mrągowa na lody ,patrzymy jedzie ślub.ale czym audi a4 b5 avant ładny kolor ceglasty metalik, to my chop na ulice i brama >>>> i jaki efekt?2 flaszki gorzałki weselnej :gwizdanie: :gwizdanie:.PS...pozdrawiam właściciela tego oto audi..... :hi:

heh :polew:

Opublikowano

Kurczę, chyba znów nie będę mógł przybyć na olsztyński najbliższy spocikson..., :evil:

kiedy w końcu miną te wakacje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Zmień chociaż datę w pierwszym poście bo ja już nie wiem kiedy następny spot jest ;)

na którym i tak mnie nie będzie bo oczywiście ciągle jakieś wyjazdy, chyba że wyjdzie 30 sierpnia :)

Opublikowano

Spot przypada na tę niedzielę :) Ja będę, chyba że coś mi wypadnie.

Opublikowano

No i ja już po urlopie na Litwie. samochód spisał się bardzo dobrze.pozdrawiam :hi:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 22:38_________________________________________________ale tu cisza.... :)

Opublikowano
  • Autor

No i ja już po urlopie na Litwie. samochód spisał się bardzo dobrze.pozdrawiam :hi:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 22:38_________________________________________________ale tu cisza.... :)

nom cisza jak cholera ;(

Opublikowano

Jak zwykle u nas na spotach :confused4:

Nas w niedziele nie będzie bo wyjeżdżamy.

Opublikowano

elo chlopaki!

kto jutro wpadnie? ja na 99% bede :]

Opublikowano

ja zajade

Opublikowano

Ja też się wybieram :)