Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga :!:

Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych.

Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ <<

Serdecznie zapraszam :)

Dziękujęi pozdrawiam :hi:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, kto melduje się być na niedzielnym spocie?? Bo chcę przyjechać no i troszke pogadać z Wami. Jest chwila czasu, a pogoda jeśli się utrzyma taka jak jest to wogóle będzie super. Hmm??

Opublikowano

szybko zadane te pytanie - niewiadomo czy plany sie nie zmienią do niedzieli

ja raczej będę - przynajmniej mam taki zamiar ;)

Opublikowano

Ja też będę na 99%. Mama prośbę, czy może ktoś wziąć VAGa w niedzielę :?:

Opublikowano

Ja też będę na 99%. Mama prośbę, czy może ktoś wziąć VAGa w niedzielę :?:

Marian ja mam kabelek ale problem z kompem bo bateria bardzo słaba u mnie. Przywieź kompa to będziesz mógł podziałać - chyba że kto inny jeszcze może przywieźć vag'a :gwizdanie:

Opublikowano

Ja chyba będę :kox:

chyba przywiozę lapciaka :kox:

Marian, chcesz zdiagnozować B4 ? Bo ja przejściówki nie mam na OBD1, a fejsa nie bardzo chcę rozkręcać.

A tak w ogóle to spraw sobie :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :oklaski: :wink4:

Opublikowano

[...]

chyba przywiozę lapciaka :kox:

Marian, chcesz zdiagnozować B4 ? Bo ja przejściówki nie mam na OBD1, a fejsa nie bardzo chcę rozkręcać. [...]

Nie B4, mam teraz inną zabawkę z OBD2 (tak to się chyba nazywa ) i chciałbym sprawdzić błędy. ja niestety nie mam ani laptopa, ani interfejsu ;)

Opublikowano

Marianb kupil v8??!! wooow, zaaaaaajeeeeebioooozaaaa!!! ja biore lapka a Ty Marianb dasz mi sie kawalatek przejechac furaczem:D:D:D

Opublikowano
:) to i ja mam zabrać vaga???? :kox:
Opublikowano

Kupił już jakiś czas temu. Wziąłem tę od Rafała i powolutku sobie ją doprowadzam. Jest w całkiem dobrym stanie, jak na 16-letni samochód ;)

Czaja77, weź, weź w razie czego :)

Opublikowano

oj teraz się zacznie zabawa - a jest czym. Już widze jak Marian rozgania towarzycho bm-ek na spocie :evil:

Opublikowano

oj teraz się zacznie zabawa - a jest czym. Już widze jak Marian rozgania towarzycho bm-ek na spocie :evil:

Jest szybka, ale nie miażdży jak np Sero S4. Tylko po szybko rosnącej wskazówce prędkościomierza można zauważyć że jest np.200km/h. Ale to było podczas testów. Ogólnie jeżdżę spokojnie, tak 90-100 maks 120. Fajnie jest jak przy wyprzedzaniu spinają się za mną nowe przyrządy do jeżdżenia. Później jadę dalej w sznureczku za innymi autami a oni mnie wyprzedzają. Dobrzy są też kolesie którzy wyprzedzają mnie w mieście ot tak, nie wiem po co :polew: Pewnie później wszyscy z podniety własnym .... sobie zęby wybijają :polew::polew: Wystarczy znaczek V8 na tylnej klapie i dostają białej gorączki, miałem przykleić jeszcze 4.2 ale wtedy to już wogóle by się zabijali :D A ja dalej jadę sobie i słucham melodii ośmiu cylindrów :gwizdanie:

Opublikowano

twoje jeszcze widać jak wyprzedzisz - jak wyprzedza sero to tylko oczy pewnie przecierają żeby upewnić się że coś ich wyprzedziło

Opublikowano

No to gratki Marian krążownika szos :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

a nie mogłeś poczekać na premierę TATY

a33f33c6fbfc8205med.jpg

:wink4: :wink4: :wink4::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:>

Opublikowano

No to gratki Marian krążownika szos :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

a nie mogłeś poczekać na premierę TATY

a33f33c6fbfc8205med.jpg

:wink4: :wink4: :wink4::decayed: :decayed: :decayed:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

widze ze tu dzisiaj wesoło :> ja dopiero z roboty wróciłem :sick3:

pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na Rusi :naughty:

Opublikowano

U, panowie, no to może być grubo w niedziele:) Super, bardzo się ciesze. i mam pytanie, jakbyscie mieli lapki i fejsy, to będe mógl się jakoś do kogoś podpiąć?? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Może byśmy zrobili kiedyś spota w Starych Jabłonkach w parku linowym? http://andersland.pl/park-linowy

dzisiaj byłem na zwiadach może być za***ista zabawa :>

koszt 40pln za przejście. Trochę drogo ale wydaje mi się że warto :naughty:

przejście całej trasy zajmuje około 1,5 godziny z tego co udało mi się dowiedzie, choć rekordzista męczył się przez 3 godziny :polew:

co wy na to?

Opublikowano

bardzo dobry pomysl, a na koniec grill i git