Opublikowano 8 Listopada 200916 l Mnie neistety nie było, ale za 2 tygodnie occzywiście będe:D no i będzie małe moje świeto, bo kończę już -naście, a zaczynam już -eścia ;( więc jak ktoś będzie chciał wypić moje zdrowie, to niech kogoś weźmie ze sobą jako kierowcę napewno coś przywiozę baaardzo dobry pomysl, w koncu sie lepiej zintegrujemy i bedziemy sila niewyjedobania
Opublikowano 8 Listopada 200916 l kurna ale te piwo szkodzi ,te cytowanie Marek co o tym myslisz? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahh_b5_ahh_nie_odpalanadal_problem-t99192.30.html
Opublikowano 9 Listopada 200916 l nom, spocik był bardzo przyjemny szkoda tylko, że nagle się to na 2 grupki rozwarstwiło.. No i oczywiście ten niezapomniany pokaz stuntu jakiegoś kolesia w fordzie :) Jak to marian (?) stwierdził - że przednia oponka mu strzeli to się raczej nie spodziewał Coś nieśmiało wyszła ta moja druga połówka (zwana potocznie Ewą ) na tym zdjęciu.. kto tam ją tak zawstydzał lovelasy he? Gdy ja zajęty obczajaniem waszych furek byłem? Skrzypek.. nie wiem czemu ale jakoś w Twa stronę się me podejrzenia kieruja
Opublikowano 9 Listopada 200916 l Marek co o tym myslisz? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahh_b5_ahh_nie_odpalanadal_problem-t99192.30.html trop chyba dobry, podmieniłbym elektrozaworek... brak łączności robi bałagan - sam o tym dobrze wiesz, a u Ciebie nad wyraz ten kontakt styków elektrycznych kilka razy szwankował kupiłbym dobry kontakt, np. taki: http://www.allegro.pl/item798182134_spray_kc_kontakt_60_200ml_4216.html lub taki http://www.allegro.pl/item797415385_kontakt_s61_do_zabezpieczania_stykow_300ml_fv.html i poczęstowałbym wszystkie łączenia. Dziwne, że dopiero te cyrki zaczęły się dziać przy co raz niższej temperaturze...
Opublikowano 9 Listopada 200916 l Autor nom, spocik był bardzo przyjemny szkoda tylko, że nagle się to na 2 grupki rozwarstwiło.. No i oczywiście ten niezapomniany pokaz stuntu jakiegoś kolesia w fordzie :) Jak to marian (?) stwierdził - że przednia oponka mu strzeli to się raczej nie spodziewał Coś nieśmiało wyszła ta moja druga połówka (zwana potocznie Ewą ) na tym zdjęciu.. kto tam ją tak zawstydzał lovelasy he? Gdy ja zajęty obczajaniem waszych furek byłem? Skrzypek.. nie wiem czemu ale jakoś w Twa stronę się me podejrzenia kieruja złapana na gorącym
Opublikowano 9 Listopada 200916 l no no no - widzę że naszego szanownego koleżkę 40 D O P A D Ł A !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PAWEŁKU !
Opublikowano 9 Listopada 200916 l [...] Jak to marian (?) stwierdził - że przednia oponka mu strzeli to się raczej nie spodziewał [...] Wiem to z doświadczenia Każdy miał 20 lat - sam "skasowałem kilka bryk" Co myślicie żeby zrobić np. następny spot w Ornecie na lotnisku :?: Może już będzie śnieg :?: Tutaj na forum poruszono już temat lotniska w Ornecie, na forum Audi 80 też. Gdyby się dogadać z ekipami z Elbląga, to mogłoby coś z tego wyjść.
Opublikowano 9 Listopada 200916 l no no no - widzę że naszego szanownego koleżkę 40 D O P A D Ł A !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PAWEŁKU ! A konkretnie to 29 wrzesień a co Mi tam i tak czuje się jakbym miał 20 Dziękuje bardzo Zbychu :> Pozdrawiam
Opublikowano 9 Listopada 200916 l no no no - widzę że naszego szanownego koleżkę 40 D O P A D Ł A !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PAWEŁKU ! A konkretnie to 29 wrzesień a co Mi tam i tak czuje się jakbym miał 20 Dziękuje bardzo Zbychu :> ta 3 zawsze była z przodu a tu taka 4 się pojawiła z nienacka Marian Ty to do Ornety to bedziesz musial wywalić tylne siedzenie żeby beczkę z paliwem wsadzić na powrót Pozdrawiam
Opublikowano 9 Listopada 200916 l no no no - widzę że naszego szanownego koleżkę 40 D O P A D Ł A !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PAWEŁKU ! no i ode mnie Paweł, wszystkiego najlepszego ,PS, wypijemy nie długo.
Opublikowano 9 Listopada 200916 l no no no - widzę że naszego szanownego koleżkę 40 D O P A D Ł A !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PAWEŁKU ! no i ode mnie Paweł, wszystkiego najlepszego ,PS, wypijemy nie długo. Dzięki ale zanim wypijemy[czytaj uwalimy się] musimy doprowadzić twoją furmanke do pożądku
Opublikowano 9 Listopada 200916 l no no no - widzę że naszego szanownego koleżkę 40 D O P A D Ł A !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PAWEŁKU ! no i ode mnie Paweł, wszystkiego najlepszego ,PS, wypijemy nie długo. Dzięki ale zanim wypijemy[czytaj uwalimy się] musimy doprowadzić twoją furmanke do pożądku dzis pali dobrze,,,,,,,,,,,,, nawet teraz byłem w sklepie 500m :gwizdanie: od mnie i pali ok
Opublikowano 9 Listopada 200916 l dzis pali dobrze,,,,,,,,,,,,, nawet teraz byłem w sklepie 500m :gwizdanie: od mnie i pali ok A jutro przestanie i znowu będziesz h*ja......i sadził
Opublikowano 9 Listopada 200916 l :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bez komentarza dobra bez urazy :wink4:niech odpala dopuki się nie wysra do końca... wtedy będzie można znależć usterke na 100%... a nie szukać w doopie mózgu Pozdrawiam i ide spać..... jutro walka z turbiną w golfie IV [poprzeczny silnik, turbina z kolektorem
Opublikowano 9 Listopada 200916 l :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bez komentarza dobra bez urazy :wink4:niech odpala dopuki się nie wysra do końca... wtedy będzie można znależć usterke na 100%... a nie szukać w doopie mózgu Pozdrawiam i ide spać..... jutro walka z turbiną w golfie IV [poprzeczny silnik, turbina z kolektorem oby sie nie wysrał,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Powodzenia :good:
Opublikowano 9 Listopada 200916 l Ja też się dołączam Paweł - wszystkiego naj...naj i naj chłopy - trza by aby się napić
Opublikowano 9 Listopada 200916 l Ja też się dołączam Paweł - wszystkiego naj...naj i naj chłopy - trza by aby się napić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kiedy????????????????