zbychzz Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 dziś wyprzedzała mnie a4 w kortowie - podobna do taktusia (czyżbyś to ty Marek mi dawał te znaki świetlne ? ) - nie przypatrzyłem się za dobrze bo skręcałem (zresztą było ciemno bo to gdzieś z godzinę temu). Tak ładnie popadało śniegu to i chciałem się pobawić trochę na parkingach na kortowie ale okazało sie że trochę za drogo (ochrona łapie blokując wyjazd z parkingu i później czekacie sobie razem na mandat od policji). Dziś widziałem jak tam paru przyblokowali i policja ich spisywałe - ale paru tam się wywinęło
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 dziś wyprzedzała mnie a4 w kortowie - podobna do taktusia (czyżbyś to ty Marek mi dawał te znaki świetlne ? ) - nie przypatrzyłem się za dobrze bo skręcałem (zresztą było ciemno bo to gdzieś z godzinę temu). Byłem przy Kortau, tak z półtora godziny temu,wracałem z Dorotowa na Jaroty, ale dalibóg znaków świetlnych nie dawałem...
Maxym83 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Prośba: parkujmy wszyscy tyłem na spocie Mojej niuni tyłeczek się lepiej prezentuje może lepiej raz parkować przodem a raz tyłem
zbychzz Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 tutaj to ja popre taktusia - parkujemy tyłem
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Prośba: parkujmy wszyscy tyłem na spocie Mojej niuni tyłeczek się lepiej prezentuje może lepiej raz parkować przodem a raz tyłem no jak kobieta normalnie... :polew:
Maxym83 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Prośba: parkujmy wszyscy tyłem na spocie Mojej niuni tyłeczek się lepiej prezentuje może lepiej raz parkować przodem a raz tyłem no jak kobieta normalnie... :polew: Nie no, bez takich no dobra, ostatnio przodem stałem to teraz tyłem wjade
Marianb Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 A czy oprócz A4 inne modele Audi mogą się podłączyć pod spot :?:
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 A czy oprócz A4 inne modele Audi mogą się podłączyć pod spot :?: A czy oprócz A4 inne modele Audi mogą się podłączyć pod spot :?: Wyczekujemy każde Audi jak Kania dżdżu... A Ciebie Marian jako nestora spotów Audi, zawsze i wszędzie...
mumer Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Normalnie zazdroszczę wam spocika. Ja raczej nie dam rady dojechać do Was, zła pogoda i godzina za późna jak dla mnie. Bo nie zdążę wrócić na trening na 18.00. No cóż nie można mieć wszystkiego na raz. Jak będzie lepsza pogoda to będę mógł pocisnąć i wyrobię czasówkę. A tym czasem. :a4fan: :a4fan: :a4fan:
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Bo nie zdążę wrócić na trening na 18.00. Trening warcabów poczeka zawsze..., jak coś to zawsze Cię podszkolę, miałem osiągnięcia...
mumer Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Bo nie zdążę wrócić na trening na 18.00. Trening warcabów poczeka zawsze..., jak coś to zawsze Cię podszkolę, miałem osiągnięcia... Ha HA Ha No widzisz ale i do warcabów trzeba dwojga wiec zawiodę kolegę jak nie przyjadę. Ale dzięki za wsparcie. Jak będę potrzebował Koucza to się zgłoszę
Skrzypek Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 W niedziele bede w Olsztynie wiec zawitam pod Uranie i zobacze czy duzo sie pozmienialo hehe Wpadaj jak do domu Zima trzyma, ale damy radę Prośba: parkujmy wszyscy tyłem na spocie facjaty naszych niuniek będa lepiej prezentowały się do sesji foto taktuś planujesz jakas szczegolną sesje? :> :> :>
Patrykbor Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 taktuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :notworthy:
Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 taktuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :notworthy: przyłanczam sie do życzeń
mumer Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 taktuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :notworthy: przyłanczam sie do życzeń A co ja nie będę gorszy. Najlepszego Życzę .... PS.Czyli na wiosennym Weekendowym spocie Taktuś stawia urodzinową flaszkę
taktuś Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Dzięki, ponapijamy się jak stare chłopy
luqash Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Dzięki, ponapijamy się jak stare chłopy rozumiem że na spot w niedziele przyjeżdżamy z kierowcami
czaja77 Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 to i ja się dorzucę Zdrowia, miłości i pieniędzy! Bo bez zdrowia miłość nie wychodzi, a bez kasy to baba zaraz ucieknie.
Petlik Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 W takim razie i ja swoje zyczonka dorzuce Wszystkiego najlepszego, pomyslnosci, a przede wszystkim pociechy z niuni
Rekomendowane odpowiedzi